Çözüldü Modemden gelen Ethernet bağlantısını paylaştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, evimde odalardan sadece birinde doğrudan modemden gelen bir kablolu ethernet bağlantım var, paralelindeki bir odaya delik açarak interneti hem kablolu hem kablosuz pratik bir şekilde oraya taşımak istiyorum ama pek bilgim olmadığından dolayı işin içinden çıkamadım. Böyle bir durumda bir router mı almak gerek yoksa access point mi? Yapmak istediğim kısaca şu: bir ethernet bağlantısını çoklamak ve yeni bağlantıyı bir cihaz yardımıyla hem kablolu hem kablosuz kullanabilmek. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Sadece kablosuz lazım olsaydı Accesspoint iş görürdü ama kablo da istiyorsanız kablosuz özellikli ve accesspoint modu desteği olan bir modem işinizi görecektir.

Modemden 20 metrelik ethernet kablosu çekerek, biraz da duvar delerek dediğiniz özelliklere sahip bir access point ile çözdüm. Teşekkürler.
Sadece kablosuz lazım olsaydı Accesspoint iş görürdü ama kablo da istiyorsanız kablosuz özellikli ve accesspoint modu desteği olan bir modem işinizi görecektir.

Modemden 20 metrelik ethernet kablosu çekerek, biraz da duvar delerek dediğiniz özelliklere sahip bir access point ile çözdüm. Teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı