Ya modemin ya da internet hatların rezalet onun dışında cihazının kendi içindeki wifi alıcısı da güçsüz demek olabilir bu fakat ben internet hızı düşüklüğüne ve modemine atıyorum topu.Modemin dibinde 3.2 Mbps hız alıyorum. Çok az uzaklaşınca 700 Kbps'ye düşüyor. Maksimum alabileceğim hız 16 Mbps. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Türkcell'in verdiği modem gayet iyi çalışıyor bizde, Huawei marka gayet cici bir modem. Bence konu sahibinin hem hatlar hem modem konusunda sorunları var.Eğer modeminiz sağlayıcınızın verdiği modem ise ondan pek bir şey beklemeyin. Eğer böyle rezalet değerlere düşüyorsa modem değişimi talep edin. Gelmişken kabloya gelen hat değerlerine de baksınlar.
Turkcell'in verdiği modem gayet iyi çalışıyor bizde, Huawei marka gayet cici bir modem. Bence konu sahibinin hem hatlar hem modem konusunda sorunları var.
Valla neycidir tanımıyorum hocam, daireye gelen fiber hattının modeme giden kısmını bozmuştum, modeminiz de eskimiş demişlerdi (6 senelik modemdi) onu da değiştirdiler sağ olsunlar bedavaya.Dahili GPON olan cici modemlerinden mi bahsediyorsunuz hocam? Bende de vardı o bir yerden sonra kendisini salıyor maalesef. Şu sıralar Türkiye'de olmasam da Turkcell'in verdiği değerleri aratıyor![]()
Güçsüz bir ADSL modemi, o internet için bir şey diyemem.Modemim bu hocalarım. Bedava verdikleri modem.
Hocam yetkilileri arasam ne kadar masraf çıkartırlar modem değişimi için?Güçsüz bir ADSL modemi, o internet için bir şey diyemem.
Üstünde sararma görüyorum yanlış görmüyorsam, eskidiği için veremiyor olabilir.
Konuşmak en doğrusu.
Bilmiyorum, belki bedava yapar belki aylık ücrete yüklerler.Hocam yetkilileri arasam ne kadar masraf çıkartırlar modem değişimi için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.