Modemden uzaklaşınca internet hızı düşüyor

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Modemin dibinde 3.2 Mbps hız alıyorum. Çok az uzaklaşınca 700 Kbps'ye düşüyor. Maksimum alabileceğim hız 16 Mbps. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Modemin dibinde 3.2 Mbps hız alıyorum. Çok az uzaklaşınca 700 Kbps'ye düşüyor. Maksimum alabileceğim hız 16 Mbps. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Ya modemin ya da internet hatların rezalet onun dışında cihazının kendi içindeki wifi alıcısı da güçsüz demek olabilir bu fakat ben internet hızı düşüklüğüne ve modemine atıyorum topu.
İnternet dağıtıcınızla konuşun.

Eğer modeminiz sağlayıcınızın verdiği modem ise ondan pek bir şey beklemeyin. Eğer böyle rezalet değerlere düşüyorsa modem değişimi talep edin. Gelmişken kabloya gelen hat değerlerine de baksınlar.

Eğer modeminiz sağlayıcınızın verdiği modem ise ondan pek bir şey beklemeyin. Eğer böyle rezalet değerlere düşüyorsa modem değişimi talep edin. Gelmişken kabloya gelen hat değerlerine de baksınlar.
Türkcell'in verdiği modem gayet iyi çalışıyor bizde, Huawei marka gayet cici bir modem. Bence konu sahibinin hem hatlar hem modem konusunda sorunları var.

Turkcell'in verdiği modem gayet iyi çalışıyor bizde, Huawei marka gayet cici bir modem. Bence konu sahibinin hem hatlar hem modem konusunda sorunları var.

Dahili GPON olan cici modemlerinden mi bahsediyorsunuz hocam? Bende de vardı o bir yerden sonra kendisini salıyor maalesef. Şu sıralar Türkiye'de olmasam da Turkcell'in verdiği değerleri aratıyor :D

Dahili GPON olan cici modemlerinden mi bahsediyorsunuz hocam? Bende de vardı o bir yerden sonra kendisini salıyor maalesef. Şu sıralar Türkiye'de olmasam da Turkcell'in verdiği değerleri aratıyor :D
Valla neycidir tanımıyorum hocam, daireye gelen fiber hattının modeme giden kısmını bozmuştum, modeminiz de eskimiş demişlerdi (6 senelik modemdi) onu da değiştirdiler sağ olsunlar bedavaya.

Alalı 3 sene falan oldu, Türk internet klasiği up dışı şikayetimiz yok.

Modemim bu hocalarım. Bedava verdikleri modem.

Dosya Ekleri

• 20230805_145020.jpg
    20230805_145020.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 62
Güçsüz bir ADSL modemi, o internet için bir şey diyemem.

Üstünde sararma görüyorum yanlış görmüyorsam, eskidiği için veremiyor olabilir.

Konuşmak en doğrusu.
Hocam yetkilileri arasam ne kadar masraf çıkartırlar modem değişimi için?

Hocam yetkilileri arasam ne kadar masraf çıkartırlar modem değişimi için?
Bilmiyorum, belki bedava yapar belki aylık ücrete yüklerler.
Sorun modem mi bilmiyoruz, bi hasar incelemesi yapsınlar, değerlerinize baksınlar. 2023 yılında 3mbps internet alıyorsunuz ve bu çok komik ve acı bir rakam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı