Modemden yasaklı siteleri kaldırmak mümkün mü?

yaser pektaş

Decapat
Kuzenlerim ile aynı interneti kullanıyoruz onlarınki siyah Türk Telekom modemi bizim ki beyaz dikdörtgen olan modem. Onların internete geçtiğim zaman VPN vb. bir şey açmadım tüm yasaklı sitelere girebiliyorum fakat bizim internette olmuyor. Kuzenlerime sorduğumda onlarda bilmiyorlarmış nasıl olduğunu bilen birileri var mı ben de bunu yapabilir miyim?

Kendi modeminizde o sitelere girdiğinizde nasıl bir ekran çıkıyor? Tarayıcınız siteye ulaşılamıyor hatası mı veriyor yoksa başka bir ekran mı çıkıyor?

Kendi modeminizde o sitelere girdiğinizde nasıl bir ekran çıkıyor? Tarayıcınız siteye ulaşılamıyor hatası mı veriyor yoksa başka bir ekran mı çıkıyor?

Onların ki TP-Link bizim ki ZTE ama baktım ZTE de yok her şeyi denedim ama olmadı.

DNS adresini değiştiriyorlar modemin.

Onu ZTE modem arayüzünde nasıl yapacağım lan ayarlarından denedim ama olmadı.

DNS adresini değiştirmişlerdir.

Bu siteye ulaşılamıyor diyor.

Onların ki TP-Link bizim ki ZTE ama baktım ZTE de yok her şeyi denedim ama olmadı.

1.resim kuzenlerimin interneti
2.resim bizim internetimiz bunu nasıl ayarlayacağım onların ki ile aynı olması lazım ama yapamadım kaç saattir.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-12_182152121.png
    resim_2024-08-12_182152121.png
    80,9 KB · Görüntüleme: 265
  • Ekran görüntüsü 2024-08-12 181942.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 181942.png
    69,2 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleme:

1.resim kuzenlerimin interneti
2.resim bizim internetimiz bunu nasıl ayarlayacağım onların ki ile aynı olması lazım ama yapamadım kaç saattir.
Modemin dns adresi modem panelinden değiştirilir hocam sistem ayarlarından değil. Panele erişmek için 192.168.1.1 adresine gidip şifre ve kullanıcı adı kısmına admin yazıp panele erişebilirsiniz.

Modemin DNS adresi modem panelinden değiştirilir hocam sistem ayarlarından değil. Panele erişmek için 192.168.1.1 adresine gidip şifre ve kullanıcı adı kısmına admin yazıp panele erişebilirsiniz.

Odamdaki Access Point'in DNS adresini Cloudflare olarak ayarladım ve Roblox, phub gibi yasaklı siteler açılıyor (hepsi değil). Ben pingi düşük tutmak için kullanıyorum orası ayrı.

Odamdaki Access Point'in DNS adresini Cloudflare olarak ayarladım ve Roblox, phub gibi yasaklı siteler açılıyor (hepsi değil). Ben pingi düşük tutmak için kullanıyorum orası ayrı.

Ama benim modem arayüzü ZTE TP-Link'te çıkıyor hatta bayağı video var ama ZTE arayüzü ile çekilen hiç video yok yapamadım ben de zaten Roblox ve hile programı için istiyorum VPN'e bağlanmak 1dk sürüyor ve aşırı ping çıkıyor.

Ama benim modem arayüzü ZTE TP-Link'te çıkıyor hatta bayağı video var ama ZTE arayüzü ile çekilen hiç video yok yapamadım ben de zaten Roblox ve hile programı için istiyorum VPN'e bağlanmak 1dk sürüyor ve aşırı ping çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağı yukarı aynıdır menü. Birincil DNS: 1.1.1.1 ikincil DNS: 1.0.0.1 olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı