Modeme bağlanan yabancı cihazları engelleme

sfasdasg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Modemime tanımadığım cihazların erişim sağladığını görüp internet erişimlerini engelledim. Bu cihaz sahipleri şifreme nasıl erişmiş olabilirler. İnternet blocking seçeneği internetimi kullanmalarını engellemek için yeterli midir?

Resim.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Modemime tanımadığım cihazların erişim sağladığını görüp internet erişimlerini engelledim. Bu cihaz sahipleri şifreme nasıl erişmiş olabilirler. İnternet blocking seçeneği internetimi kullanmalarını engellemek için yeterli midir?

Eki Görüntüle 681895

Şifreniz kolay ise tahmin etmiş olabilirler ama değilse de engellediyseniz aynı cihazdan bir daha bağlanamazlar.

Merhaba arkadaşlar. Modemime tanımadığım cihazların erişim sağladığını görüp internet erişimlerini engelledim. Bu cihaz sahipleri şifreme nasıl erişmiş olabilirler. İnternet blocking seçeneği internetimi kullanmalarını engellemek için yeterli midir?

Eki Görüntüle 681895

Yeterli ben eski modemimde yaşamıştım bu sıkıntıyı. Sonrasında ise evimizin içindeki cihazlar ve de bazen dayımlar geliyor onların cihazı hairç her şeyi kapatmıştım. Yarın tası komşu gelip internet şifresini öğrenebilir miyim? Deyince olan oldu ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı