Modeme bağlı cihazları bir Web sayfasına yönlendirme

cnsklndm

Megapat
Daha fazla  
Merhaba... Benim yapmak istediğim şey mümkün müdür bilmiyorum ama kısaca anlatayım.

Şimdi benim modemime bağlı cihazlar bir web sayfası açtıklarında direkt bir yönlendirme yapmak istiyorum. ( Bu yönlendirme belirli bir resim ve ya gifte olabilir. Sadece web sayfası açıldığında ya da modemime her yeni bağlanmada otomatik olarak bu çıksın istiyorum.)

Bundaki amacım kötü niyetli bir yönlendirme değil. Ortak kullandığım insanların fatura tarihi geldi üstüne düşeni masaya koy demekten sıkılmış olmam... Umarım derdimi anlatabilmişimdir ve yardım eden birileri çıkar.

Modem: ZyXEL VMG3312-B10B kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortak kullandıkların tanıdık değilse (komşuysa vs.) internet senin üstüne olduğu için yaptıkları her şey senin sorumluluğun altında olduğunu unutma.

Ortak kullandıkların tanıdık değilse (komşuysa vs.) internet senin üstüne olduğu için yaptıkları her şey senin sorumluluğun altında olduğunu unutma.

Bu konuda bilgim var. ve aslında üstte konuyla ilgili, yapma amacımla ilgili bilgi geçtim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yardım bekliyorum :)

Son düzenleme:
Hala bir yardım yok mu acaba :))
8 aydır bunun çözümünü bulamamışsınız sanırım. Modemlerde bu özellik olmaması lazım. Modem arayüzünde dediğinize benzer bir seçenek görmedim şimdiye kadar. Ortak kullanmak sıkıntı bunu da biliyorsunuz zaten. Yalnız ödemelerde sorun oluyorsa siz yönlendirme yapsanız da faydası olmaz ki. Direk cihazların bağlantısını kesin olsun bitsin. Kablolu veriyorsanız kabloyu çekin modemden. Kablosuzsa eğer engelleyin. Gerekirse çıksınlar ortaklıktan. Daha ödeme sorumluluğunu almayan kişiler sizin başınıza dert bile olabilir.

Teşekkür ederim.. bu dedikleriniz bir çözüm tabiki.. biraz da işin eğlence tarafındayız biz.. Biraz da merak tabiki böyle bir şeyi standart modemlerle yapabilir miyiz diye.

Yine de modem arayüzünüzün seçeneklerine bakın. Modemler bunu sağlayacak kadar fonksiyonlu değildir.
o seçeneklerde pek öyle bir olaya rastlayamadım.. Ağ konusunda pek ileri düzey değilim.. Bu yüzden bilen belki çıkar diye konu açtım.
Modem sizin evinizde ise erişim kısıtı koyun.
mac adreslerini bazen engelliyorum fakat daha etkili bir şekilde gözlerine sokasım geliyor.. Tıpkı bu halka açık ağlarda ya da okul vb gibi yerlerdeki ağlara bağlanınca bir pencere açılıp işte oturum açın ya da buna benzer ekranlar geliyor ya yapmak istediğim bu.. Bir karşılama ekranı gibi düşünelim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı