Modeme Göre Hız Değişir mi?

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Evet arkadaşlar. Sormak istediğim tamda bu. 8 internet hızım varmış :D Fakat download yaparken 0.500 bunun sebebi modemden kaynaklanabilir mi? Hele internetten video iniyorsa 67 kb vs. internet hızım var. Bunun sebebi modemden mi eğer ondansa hangisini almamı önerirsiniz (60 TL internet kampanyasına 100 TL lik önermeyin :D ). Modem markası AirTies RT-206v4

Hatırladığım kadarı ile modeminizin 24 mbps indirme, 4 mbps yükleme hızı olması lazım. Tabi bu değerler iddia edilen değerler. Dolayısıyla değerleriniz düşük. Sorunun servis sağlayıcıdan mı yoksa modemden mi olduğunu tespit etmek lazım. Eğer temin etme imkanınız varsa başka bir modemi aynı hatta denemenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte modeminizi, tarifenizde hız arttırımına gitmeyecekseniz değiştirmenizi tavsiye etmem.

İnternet hızı sadece Modem ile alakalı bir etmen değildir.İnternet hızı yaşadığınız yerin şebeke hızına göre değişebilir.

Valla TTNET :) 16 Mbps olması gerek 8 de olabilir ama benim oldum olası bu modemleyim ve 1 keresinde 0.7 görmüştüm oda steam sağ olsun ne sevinmiştim be :)

Bence TTNET'in destek ekibi ile bir görüşün.Geçen benimde sayfalarım 3 dakikada yükleniyordu.(Ciddiyim) Pc'ye format attım düzeldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı