Modeme HDD nasıl bağlanır?

Isınma ile alakası yok TT nin bu modemde harddisk bağlayınca sürekli kopma yaşıyorsun helede bir şeyi harddiske indirirken ve nedeni belli ama çözülemiyor. Zyxel vmg3312 in modeminde böyle bir sorun yok.
Telefonu bağladım, bir sorun yaşamamıştım. NTFS şeklinde bağlamıştım.

Telefonu bağladım, bir sorun yaşamamıştım. NTFS şeklinde bağlamıştım.
Aynı anda hem internette bir şey indirirken ve aynı anda harddisk takılıyken(harddiske indirme yapınca daha fazla)kopmalar yaşanıyor nedeni ise modemdeki CPU düşük olduğu için aynı anda bellek kullanimi artiyor ve kopuyor. Bu iş için ya Zyxel olanını ya da biraz daha üst seviye almanızı öneririm.

Aynı anda hem internette bir şey indirirken ve aynı anda harddisk takılıyken(harddiske indirme yapınca daha fazla)kopmalar yaşanıyor nedeni ise modemdeki CPU düşük olduğu için aynı anda bellek kullanimi artiyor ve kopuyor. Bu iş için ya Zyxel olanını ya da biraz daha üst seviye almanızı öneririm.
Böyle bir sorun yaşar isem kasaya bağlarım o halde. Teşekkürler uyarınız için.

TP-Link TD-W9970 marka/model bir modemim var.

Eki Görüntüle 479804

Şu cihazları harddiskime bağlayıp, modemin USB portuna da bağlantısını yapsam local ağ üzerinden harddisk'in içeriğini görüntüleyebilir miyim?

Eki Görüntüle 479807
Eki Görüntüle 479808

Mesela telefonu bağladım, 10 GB sanal USB bellek alanı verdim.

Eki Görüntüle 479813

Şu şekilde, dosya paylaşabiliyorum telefonda oluşturduğum sanal USB belleğe.

Eki Görüntüle 479819
Bende modeme taşınabilir HDD bağladım. Server nasıl oluşturdunuz? Firezilla'de nasıl bir işlem yapmam gerekiyor.

Toshiba 2.5 Taşınabilir HDD (Adaptörsüz, sadece USB'den güç alıyor.)

Modem: Zyxel P-660hnu-F1 300mbps Kablosuz-N 4 Port Adsl2+ Modem fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı