Modemi değiştirirsem ping sorunu çözülür mü?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhaba ben şu anda Kablonet'in verdiği Infinity 401 modemini kullanıyorum yanına Keenetic Hero DSL alıp köprü modu ile kullanmayı düşünüyorum CS veya başka oyunlarda anlık pingim 60 seviyelerinden 200-250 seviyelerine çıkıyor bu sorunu çözme ihtimalim var mıdır?

Merhaba ben şu anda Kablonet'in verdiği Infinity 401 modemini kullanıyorum yanına Keenetic Hero DSL alıp köprü modu ile kullanmayı düşünüyorum CS veya başka oyunlarda anlık pingim 60 seviyelerinden 200-250 seviyelerine çıkıyor bu sorunu çözme ihtimalim var mıdır?
Modemden önce çağrı merkezini arayarak hat değerlerinizi kontrol ettirin. Sorun yoksa modem ayarlarına bakılabilir. Kablosuz bağlantıda 5ghz kullanmıyorsanız sorun olur.

Kablo ile bağlan bu tarz oyunlar oynuyorsan.
asıl garibime giden olayda şu modem masamın altında bulunuyor ona rağmen anlık ping artıyor ama internet hızımı 100 e kadar sabit alıyorum akşamları da 25 e düşüyor fakat yine de stabil bir internet hızı var

Modemle PC arasındaki mesafeyi hesaplayıp ona göre kaliteli bir cat6/cat7 kablo al. Wi-Fi'ındaki sorun her neyse kurtulmuş olursun. FPS oyunu oynuyorsan zaten kablolu bağlanmalısın. 5G vs uğraşmaya değmez.

Modemle PC arasındaki mesafeyi hesaplayıp ona göre kaliteli bir cat6/cat7 kablo al. Wi-Fi'ındaki sorun her neyse kurtulmuş olursun. FPS oyunu oynuyorsan zaten kablolu bağlanmalısın. 5G vs uğraşmaya değmez.

1-1.5 metre maksimum masamın direk altında.

ettirdim dün ekip saha dolabına gelip bir takım çalışma yaptı ama hala sorun devam ediyor

5 ghz ile bağlanıyorum
Modem iç ayarlarını yaparak denemiz gerekiyor. Arayüzde kablosuzda 5 ghz de kontrol kanalını 64/80 stcbx i kapalı yapın. Güvenlik duvarında ipv4 ayarı düşüktür. Kapalı yapıp uygulayın. Modemi yeniden başlatın. Belirli bir süre deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı