Modemi iki farklı modem gibi kullanma

guruL

Hectopat
Daha fazla  
Çok dizi izleyen bir ailem var ve oyun oynarken pingim fazla oluyor. Tek bir modem üzerinde iki farklı alan oluşturabiliyor muyum? Yani 1 tane alan oluşturup video seyretmelik, 2. bir alanı ise oyun oynamalık gibi modemi içinde 2'ye ayırabiliyor muyum? Ayrı bir konu ise internet Türk Telekom ve 16Mbps olmasına rağmen maksimum 1.4 MB/s indirme hızına ulaşabiliyorum. Arttırmak için ne yapmam gerebilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şeyin şu anlık mümkün olduğunu düşünmüyorum olsa bile modemin performansı aynı kalır. Diğer soruya gelirsek o altyapınla alakalı büyük ihtimalle fiber altyapı desteklemiyor oturduğun bölge veya benim durumum gibi bölge destekliyor ama normal ağ kablosuyla İnternete bağlanıyorsun.

Çok dizi izleyen bir ailem var ve oyun oynarken pingim fazla oluyor. Tek bir modem üzerinde iki farklı alan oluşturabiliyor muyum? Yani 1 tane alan oluşturup video seyretmelik, 2. bir alanı ise oyun oynamalık gibi modemi içinde 2'ye ayırabiliyor muyum? Ayrı bir konu ise internet Türk Telekom ve 16Mbps olmasına rağmen maksimum 1.4 MB/s indirme hızına ulaşabiliyorum. Arttırmak için ne yapmam gerebilir? Şimdiden teşekkür ederim.
Cihazların internetini kısıtlayabilirsiniz. Örneğin kullandığınız bilgisayarın hızını 12 mbit telefonun 4mbit yapabilirsiniz. Programla bu mümkün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı