Modemi kapatıp açınca ping değişiyor

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, modemi her kapatıp açtığımda ping değerlerim artıyor veya azalıyor. İlk defa böyle bir olay yaşıyorum ve karşılaşıyorum. Fikri olan var mıdır acaba?😇

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz onlarla bir görüşün. Tam hakim değilim ama kanal muhabbeti gibi bir şey vardı bağlı olduğunuz baz istasyonu gibi düşünün onlar arasında geçiş yapıyordur. Muhtemelen trafiğin yoğun olduğu yere geçiyordur.

Hocam hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz onlarla bir görüşün. Tam hakim değilim ama kanal muhabbeti gibi bir şey vardı bağlı olduğunuz baz istasyonu gibi düşünün onlar arasında geçiş yapıyordur. Muhtemelen trafiğin yoğun olduğu yere geçiyordur.
Bunun ayarlamasını kendim yapabilir miyim peki beyfendi? İnternet olarak millenicom kullanıyorum ve bu konulardan da hiç anlamıyorlar.

Bunun ayarlamasını kendim yapabilir miyim peki beyefendi? İnternet olarak Millenicom kullanıyorum ve bu konulardan da hiç anlamıyorlar.

Gerçekten bayağı oldu yapmayalı, yanlış yönlendirmek istemem ama modem arayüzünde bazı ayarlarla düzeltilebilir ping sorunları vardı YouTube'da videoları da vardır sizin sorununuzu kapsar mı bilmiyorum bant genişliği kısmı vb. tarzı yerlerde bazı ayarlar yapılıyordu. Umarım daha bilgili biri konuyu cevaplar.

Merhaba, modemi her kapatıp açtığımda ping değerlerim artıyor veya azalıyor. İlk defa böyle bir olay yaşıyorum ve karşılaşıyorum. Fikri olan var mıdır acaba?😇

Bunun sebebi modemle ilgili değildir. Bunun sebebi CGNAT'tan IP değişmesi ile ilgilidir. Modem her kapanıp açıldığında farklı IP alır. Bu IP'ler arasında ping farkı gözlemlenebilir.

Eğer daha düşük ping sunan bir IP'ye denk gelirseniz, modeminizi kapatmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı