Modemi sürekli açık bırakmak sorun yaratır mı?

Bugün Tilgin modemimi şikayet için Türk Telekom'u aradım. www ışığı kendiliğinden gidiyor ve modemi kapatıp açmadan düzelmiyor. Son 1 haftadır her gün yaşıyorum bunu. Son bir saatte iki kere yaşadım. Konuştuğum kadın bana modemi zaten her gün kapatıp açmanız gerekiyor dedi.

Kadın sallamış. Modemde veya başka bir yerde arıza olabilir. Her gün kapatıp açmak zorunda olmanız normal bir şey değil.
Kesinlikle, katılıyorum. Dediği çok saçma. Sorunumu çözmeye o cümleyle giriş yapınca kısa tuttum, kapattım telefonu.

Modemin fişini çekmeye gerek yok ancak yatarken düğmesinden kapatabilirsin. Uyurken kullanmayacağın bir aleti açık bırakıp ömrünü azaltmaya gerek yok.

Bizimki 7/24 çalışıyor yıllardır.

Kadın sallamış. Modemde veya başka bir yerde arıza olabilir. Her gün kapatıp açmak zorunda olmanız normal bir şey değil.
Kesinlikle, katılıyorum. Dediği çok saçma. Sorunumu çözmeye o cümleyle giriş yapınca kısa tuttum, kapattım telefonu.
Bizimki 7/24 çalışıyor yıllardır.
Ya zaten şöyle bir şey var. Evin içinde herkes aynı anda uyumuyor ki. O yüzden modem kapatmak saçma bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…