Benim kendi odamda modem ve yatarken açık olunca başağrısı ve sersemlik yapıyor. O yüzden gece kapanatı tercih ediyorum. Kapattıktan sonra da bildiğim en az 15 dk. kapalı kalmalı yoksa arıza veriyor. 1 kaç kez başıma geldi.
Çevirmeli Ağ ile bağlanıyorsanız cebinize zararı olur sadece.
Şakayı geçersek, ne size ne de modeme zararı olmaz. Elinizde bir osiloskop ve anten olsa, neredeyse boş bir frekans olmadığını görürsünüz. Bu kadar sinyalin arasında sizin modeminiz de küçük bir parçadır. Baş ağrısı gibi sorunlar yaşayanlara destek almalarını öneririm.
Açık bırakmanızda sorun olacağını zannetmiyorum. Eğer uyurken falan telefonunuzu yanınızda tutuyorsanız telefonunuzu uçak moduna alabilir veya internetle olan bağlantısnı kesebilirsiniz. Daha sağlıklı olabilir. Ben öyle yapıyorum.
Çevirmeli Ağ ile bağlanıyorsanız cebinize zararı olur sadece.
Şakayı geçersek, ne size ne de modeme zararı olmaz. Elinizde bir osiloskop ve anten olsa, neredeyse boş bir frekans olmadığını görürsünüz. Bu kadar sinyalin arasında sizin modeminiz de küçük bir parçadır. Baş ağrısı gibi sorunlar yaşayanlara destek almalarını öneririm.
Modemin altına köşelerine yada karşılıklı iki kenarına kibrit kutusu veya iki tane kurşun kalem koyun böylelikle zeminle modemin arası açılacaktır ve daha az ısınacaktır.