Modemi sürekli açık tutmak zararlı mıdır?

Çevirmeli Ağ ile bağlanıyorsanız cebinize zararı olur sadece. :D

Şakayı geçersek, ne size ne de modeme zararı olmaz. Elinizde bir osiloskop ve anten olsa, neredeyse boş bir frekans olmadığını görürsünüz. Bu kadar sinyalin arasında sizin modeminiz de küçük bir parçadır. Baş ağrısı gibi sorunlar yaşayanlara destek almalarını öneririm.

Açık bırakmanızda sorun olacağını zannetmiyorum. Eğer uyurken falan telefonunuzu yanınızda tutuyorsanız telefonunuzu uçak moduna alabilir veya internetle olan bağlantısnı kesebilirsiniz. Daha sağlıklı olabilir. Ben öyle yapıyorum.
Dediginiz gibi yapıyorum. Ya telefonu uçak moduna alıyorum ya da Wi-fi kapatıyorum.

Çevirmeli Ağ ile bağlanıyorsanız cebinize zararı olur sadece. :D

Şakayı geçersek, ne size ne de modeme zararı olmaz. Elinizde bir osiloskop ve anten olsa, neredeyse boş bir frekans olmadığını görürsünüz. Bu kadar sinyalin arasında sizin modeminiz de küçük bir parçadır. Baş ağrısı gibi sorunlar yaşayanlara destek almalarını öneririm.
Sizin modeminiz sürekli açık kalıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00