Modemi uzaktan kapatıp açmak

"Kullanici adi ve sifre degistirin"

"PPP kullanici adi ve sifreyi"

Ayni sey degildir. Wi-Fi aginin da kullanici adi ve sifresi vardir. Lutfen anlamadan asil siz yazmayin.
Kuzeninin yuzunden neden kendisi internete erisemesin? Yukarida insan gibi yazdim bence bir oku nasil yapildigini.
Adam kendisinin interneti kullanacağını belirtmemiş. Ayrıca @Kebab man’nin dediği de bence PPP kullanıcı adı sifresi. Bence siz bir kez daha okuyun konuyu.
 
Adam kendisinin interneti kullanacağını belirtmemiş.

Birader belirtmesi gerekmiyor! 1 Kişi yüzünden neden ortak kullanılan bir ağ kapatılsın? Bu nasıl bir akıla mantığa sığmayacak saçma sapan öneridir? Benim bu konuyu okumama gerek yok, tecrübemle sabit hepsi.
 
Birader belirtmesi gerekmiyor! 1 kişi yüzünden neden ortak kullanılan bir ağ kapatılsın? Bu nasıl bir akıla mantığa sığmayacak saçma sapan öneridir? Benim bu konuyu okumama gerek yok, tecrübemle sabit hepsi.

Tecrübeniz SSID’ye kullanıcı adı demek mi? Mac filitrelemesi yapınca demeyecek mi adam niye bir tek bende gitti? Biz işi kökten çözüp modeme kırmızı ışık verdiriyoruz.
 
Çözüm önerisinde bulunan herkese teşekkür ederim. Küfürbaz bir ergen için tartışmayın değmez.

Etik olup olmama kısmı için, kendisini çok kez uyardım beni o zorladı bunu yapmaya.

Priz önerisi için modem bende değil, olsa kablosunu çekerdim direkt ve ücretsiz bir yöntem arayışındayım.

Olayı xxxxadsl@TurkNet kısmındaki @ işaretini silip 1 dakika sonra ekleyerek şimdilik çözdüm. Diğer kullanıcılar bu saatte ayakta olmuyor. Hep kapalı tutmak gibi bir düşüncem yok zaten, mecbur kaldığım zamanlarda uygulayacağım. Kendisi modem arayüzü ne demek bilmiyor müdahale edemez muhtemelen.

Keşke zaman ayarlı kullanıcı engelleyen bir sistem olsaymış ama tabii bunu kullanmak isteyecek insan sayısı bir elim parmaklarını geçmez benim gibi.

Herkese tekrar teşekkürler.
 
Keşke zaman ayarlı kullanıcı engelleyen bir sistem olsaymış ama tabii bunu kullanmak isteyecek insan sayısı bir elim parmaklarını geçmez benim gibi.
Modeminiz ASUS ise böyle bir özellik var, değilse de internette modeminizin adını yazıp yanına QOS koyarak aratın belki vardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı