Modemim bozuldu mu?

Arkadaslarin onerileri ustune Keenetic Extra sipariş ettim.

Keenetic Extra'yi sipariş ettim, geldigi gibi kullanabilir miyim? Guncelleme vesaire bir şeyler yapmam gerekiyor mu?
Bir de bir arkadas 700TL'ye Xiaomi'nin bir modemini onermis 1200MBPS bir de 5G Wi-Fi diyor, Keenetic de 5G var mi? 5G cok onemli mi?

Tabii ki de 5G var, Xiaomi'nin modemi yok routeri var diye biliyorum. Ayrıca geldiği gibi direkt kurup kullanabilirsiniz. Kurdukdan sonra güncelleştirmeleri denetleyip kurun daha stabil çalışması için her zaman güncel tutun.

Ayrıca modem tarafında ben ASUS ve Keenetic dışına şaşmıyorum, size de öyle yapmanızı öneririm gerek özellikler, arayüz, teknik servis vb durumlar için.

Hocam keenetic extra dsl ile hem VDSL hem Fiber kullanabilirsiniz ama Fiber Max 100MBPS destekliyor.

Ayrıca hocam Xiaomi ürünleri o kadar kaliteli olmuyor bilginize, modem konusunda pek bilgim yok ama.

Hocam keenetic extra dsl ile hem VDSL hem Fiber kullanabilirsiniz ama Fiber Max 100MBPS destekliyor.

Ayrıca hocam Xiaomi ürünleri o kadar kaliteli olmuyor bilginize, modem konusunda pek bilgim yok ama.
Ben 200 lük paket alacaktim, kullanamayacak miyim yani?

Tabii ki de 5G var, Xiaomi'nin modemi yok routeri var diye biliyorum. Ayrıca geldiği gibi direkt kurup kullanabilirsiniz. Kurdukdan sonra güncelleştirmeleri denetleyip kurun daha stabil çalışması için her zaman güncel tutun.

Ayrıca modem tarafında ben ASUS ve Keenetic dışına şaşmıyorum, size de öyle yapmanızı öneririm gerek özellikler, arayüz, teknik servis vb durumlar için.
Hocam keenetic extra ile 200mbps fiber kullanamiyyor muyum?

Biraz zorla almışken bunu al derim.
Hocam keenetic extra siparis ettim, farklari ne? 200mbps fiber interneti bununla kullanabiliyor muyum? Iptal edip almaya gerek var mi

Ben 200'lük paket alacaktim, kullanamayacak miyim yani?

Hocam Keenetic Extra ile 200Mbps fiber kullanamiyyor muyum?

Hocam Keenetic Extra sipariş ettim, farklari ne? 200Mbps fiber interneti bununla kullanabiliyor muyum? Iptal edip almaya gerek var mi?

İptal etmeyin, 1200MBPS'ye kadar destekliyor 100Mbps değil.

@AEWJAB hocam lan portu 100Mbps çıkış verdiği içinmi böyle dediniz? Gigabit portuda var diye hatırlıyorum.

Ben 200 lük paket alacaktim, kullanamayacak miyim yani?

Hocam keenetic extra ile 200mbps fiber kullanamiyyor muyum?

Hocam keenetic extra siparis ettim, farklari ne? 200mbps fiber interneti bununla kullanabiliyor muyum? Iptal edip almaya gerek var mi
Iptal etmene gerek yok işini görür güle güle kullan. Kurduktan sonra sadece güncellemesini kontrol et her zaman son sürüm kullan. Hayırlı olsun..

İptal etmeyin, 1200MBPS'ye kadar destekliyor 100Mbps değil.

@AEWJAB hocam lan portu 100Mbps çıkış verdiği içinmi böyle dediniz? Gigabit portuda var diye hatırlıyorum.
Iptal etmene gerek yok işini görür güle güle kullan. Kurduktan sonra sadece güncellemesini kontrol et her zaman son sürüm kullan. Hayırlı olsun..
Hocam internetten baktim ozelliklerine 4x 100mbps diyor, 200mbps kullanamayacaksam iade edeyim de ne kadar hizli iade olursa o kadar hizli isim gorulur

Hocam internetten baktim ozelliklerine 4x 100mbps diyor, 200mbps kullanamayacaksam iade edeyim de ne kadar hizli iade olursa o kadar hizli isim gor

Hocam internetten baktim ozelliklerine 4x 100mbps diyor, 200mbps kullanamayacaksam iade edeyim de ne kadar hizli iade olursa o kadar hizli isim gorulur
O halde iade et kardeşim, hem için rahat eder. Zaten değişim günümüzde şipşak olan birşey.

O halde iade et kardeşim, hem için rahat eder. Zaten değişim günümüzde şipşak olan birşey.
İçimin rahat etmesi değil de net bir bilgi yok mu 200 kullanıp kullanamayacağım hakkında? epey den baktığımda fast ethernet diyor o da 100mbps galiba
Böyle bir modemin 200mbps desteklememesi saçma değil mi ya

İçimin rahat etmesi değil de net bir bilgi yok mu 200 kullanıp kullanamayacağım hakkında? epey den baktığımda fast ethernet diyor o da 100mbps galiba
Böyle bir modemin 200mbps desteklememesi saçma değil mi ya
Max 100 destekliyor kabloda.

Bununla değiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı