Modemimin Wlan ışığı yanıp sönüyor

Makaleler
13
Arkadaşlar modemim Aırtıes rt205 model. Bugün wlan ışığı dikkatimi çekti yanıp sönüyor oysa ben kablolu bağlantı yapıyorum internete. Modemin arayüzünden başka birinin internetimi sömürdüğünü nasıl anlarım? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Modem arayüzünde WLAn veya kablosuz bölümden kontrol edebilirsin.
Hocam mevcut şifreyi değiştirdim. Fırewall bölümünden mac adres filtreleme yerinde sistemde iki tane istemci vardı. Şifreyi değiştirdikten sonra bir tanesi silindi bir tanesi kaldı. Ama bu istemciler izin verilen istemci bölümünde değildi.

mac adres filtreleme yerinde sistemde iki tane istemci vardı. Şifreyi değiştirdikten sonra bir tanesi silindi bir tanesi kaldı.
Silinen izinsiz bağlanandır veya elinde wifi şifresi olan. Wifi şifresini değiştir mac filtrelemeleri karıştırma. Eğer yine bağlanıyorsa o zaman mac'den engellersin.

Silinen izinsiz bağlanandır veya elinde wifi şifresi olan. Wifi şifresini değiştir mac filtrelemeleri karıştırma. Eğer yine bağlanıyorsa o zaman mac'den engellersin.
Peki cep telefonundan veya akıllı TV 'den modem üzerinden kablosuz yani wifi üzerinden bağlanınca izinsiz bağlananlar görünür mü?

Tarayıcı hangi aygıtta varsa oradan girip aynı şekilde bakabilirsin.
Hocam öncelikle şunu belirteyim. Ben de akıllı TV var ve bu TV'nin markası Phılıps 5300 serisi. Önce modemin arayüzünden kablosuz özelliğini etkinleştirdim. Sonra televizyonu sadece açtım. Televizyonu açmadan önce wlan ışığı hiç yanıp sönmüyordu. Sonra televizyonu açtığımda ışık ara sıra yanıp söndü. Bu sefer Televizyonun smart TV özelliğinde açtım, you tube uygulamasına girdim ve modeme uyguladığım yeni şifreyi girdim. Daha sonra modemi gözlemledim wlan ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı. Ozaman anladım ki akıllı Tv'den wifi şifresi girince wlan ışığı sürekli yanıp sönüyormuş. Bu arada modemin arayüzünden mac filtreleme adresinde tekrar bir tane daha istemci oluştu. Bu istemci televizyondan wifi şifresi girdiğim için oluştu teşekkürler hocam.:)

Merhaba bu konuya benzer bir sorunum var aynı şekilde modemimin WLAN ışığı yanıp sönüyor ve herhangi bir cihazdan Wi-Fi üzerinden internete girdiğim zaman bazı siteler açılıyor bazı siteler açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı