Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşim zora düşmen için tüm limitin çekilmesi gerekmiyor. 100 tl bile çekilmiş olsa saçma bi oyunda hile yapmak için değer mi? "Tebrikler bilgisayarına virüs bulaştırmışsın böyle devam" diyecek değiliz ya.
Kardeşim şu forumun bozulan kitlesinde hile duyarı gördüm ya. Pes. Adam isterse sabaha kadar sövebilir. Emeği ile oynayanların emeğini yok ediyorsunuz. Üniversite okuyorum okulun stresinden uzakta kuzenimle eğlenmek için 2 el CS atalım diyoruz rekabetçi giriyoruz karşı takım Full hile. Stres attığım oyunda sinir krizi geçiriyorum. Hile yapanın bir de marifetmiş gibi savunduğu günlere ne ara geldik...
Diğer kullanıcıları rahatsız etmediği sürece hile yapmasında bir sorun göremiyorum. Tabii bu arkadaş "intikam almak" amacıyla indirdiği için muhtemelen bir başkasını rahatsız eden bir hile indirmiş, o ayrı konu.