Modemin Arayüzünün kullanıcı adını ve şifresini unuttum

formeks

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar ben telefonumu bir sorun yüzünden garantiye gönderdim geldi anakartı degişti geldi.
Mac adresi degişmiş ayarı yapıyım derken modemin kullanıcı adını ve şifresini unuttum ttnet yetkilisi ardım açmadılar. Acaba bir program var mı bu modemin arayüzünü kullanıcı adını ve şifresini bulacak? Varsa Linki atarsanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
admin/admin
admin/ttnet
ttnet/admin

Değiştirmediyseniz büyük ihtimalle kullanıcı adı ve şifre bunlardan biridir.
 
Eğer @umut055 arkadaşın dediği örnekler işe yaramazsa modemin girişlerinin olduğu taraftaki minik "reset" deliğini kullanarak (4-5 saniye basılı tut ince bir şeyle sonra modemin ışıkları yanıp sönmeye başlayacak vs.) fabrika ayarlarına döndür. Sonra modem şifresiz olacaktır (istersen adsl kablosunu çıkar bu işlemleri yaparken ki millet internetinden otlanmasın bu süre zarfında) Sonra modemin menüsüne girmek için 192.168.0.2/2.1 yaz adres çubuğuna login ekranı gelecek. Eğer modemi ttnet vermişse kullanıcı adı: admin şifresi: ttnet olacak şekildedir. Eğer ttnetten almadıysan modemin altında yada kitapçığında default kullanıcı adı ve parolası yazar. Menüye girebildikten sonra Ağ Adı (SSID) ve parolanı eski hali olacak şekilde yap. (Bu işlem daha önceden modemine bağlanan cihazlarının kolayca yeniden bağlanmasına yol açar) En sonunda MAC filtreleme ayarlarını yap. (Sanırım kullanıyorsun :) ) Kolay gelsin.
 
Reset at şifre ve kullanıcı adı modemin altında yazması gerek eğer yazmıyorsa modemin markasıyla google da arat bulursun
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı