Modemin arayuzunden uzaktan modem kapatma

Modemimin IP adresinden yani kontrol panelinden 192.168.1.1'den modemimi uzaktan nasıl kapatabilirim?
Kapatmasınız, her halükarda o ağa bağlı olmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak modemi (Söz konusu ağa bağlı olması gerekir) kapatmak mümkün ancak diğer türlü imkansız. Her türlü o ağa bağlı bir cihaz gerekecek.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Firmanın kendi online işlemlerinden de mümkün olabilir ama zor.

Modemimin IP adresinden yani kontrol panelinden 192.168.1.1'den modemimi uzaktan nasıl kapatabilirim?

Modeme giden elektriği direk kesemezsiniz lakin TTNET kendi sitesinden bağlantıyı kapatıp açabilirsiniz mantıken aynı işlemi yapmış oluyorsunuz. Bu arada aynı internetten bağlı olmanıza gerek yok ben iş yerimden ev internetini bu şekilde kapatıp açabiliyorum.

Modeme giden elektriği direk kesemezsiniz lakin TTNET kendi sitesinden bağlantıyı kapatıp açabilirsiniz mantıken aynı işlemi yapmış oluyorsunuz. Bu arada aynı internetten bağlı olmanıza gerek yok ben iş yerimden ev internetini bu şekilde kapatıp açabiliyorum.
TTNETİN kendi sitesinden modemimi nasıl kapaticsm linki verip ve yapacağım işlemleri söylerseniz benim için daha açıklayıcı olur şimdiden teşekkürler

Kapatmasınız, her halükarda o ağa bağlı olmanız gerekiyor. Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak modemi (Söz konusu ağa bağlı olması gerekir) kapatmak mümkün ancak diğer türlü imkansız. Her türlü o ağa bağlı bir cihaz gerekecek.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Firmanın kendi online işlemlerinden de mümkün olabilir ama zor.
Turjtelekomun dwg9000 modemimi kullaniyom uzakten derken yani evde sadece odamdan kapatmak istiyom kontrol panelinden nerelere tiklamam lazım ip de 192.168.1.1

Son düzenleme:
Direkt modemi kapatmak istiyorum
Bunun için modemin arayüzüne (192.168.1.1) girmeniz gerekiyor.
192.168.1.1 arayüzüne girip ekran görüntüsü gönderir misiniz?
Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmediyseniz genelde varsayılan olarak bu şekildedir;
Kullanıcı Adı: admin
Şifre: turktelekom

Şifre doğru değilse bu siteden şifreleri deneyebilirsiniz (değiştirilmediyse): 192.168.1.1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı