Modemin bulunduğu odada durmak sağlığa zararlı mı?

Benim odamda bir tane modem var Access Point olarak kullanıyorum sabahlari bilgisayar basinda olurum genellikle monitorun de yaninda durur. Gece ayni odada yatarim 1 metre filan oluyor modem ile yatagimin arasinda. Sanirim 80 Cm'den sonra filan bir sıkıntı olmuyormus.

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu şey hakkında çok konu var ancak içim rahat etmiyor. Modem monitörümün hemen yanında bulunuyor haliyle aramızda 60cm vs var. Bir de siyah kutu var router sanırım. Onla aramda 1 metre falan var. Geceleri bu odada yatmıyorum sadece gün içinde bilgisayar başındayken buradayım. Aranızda bu durumda olan var mı? Zararı var mı?
Ek olarak Wi-Fi sinyallerini modem mi yayıyor yoksa router mı?
Sizce? Tabii ki hayır.

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu şey hakkında çok konu var ancak içim rahat etmiyor. Modem monitörümün hemen yanında bulunuyor haliyle aramızda 60cm vs var. Bir de siyah kutu var router sanırım. Onla aramda 1 metre falan var. Geceleri bu odada yatmıyorum sadece gün içinde bilgisayar başındayken buradayım. Aranızda bu durumda olan var mı? Zararı var mı?
Evrim Ağacı kanalının bununla ilgili bir videosu var. İstersen bakabilirsin.

Benim odamda bir tane modem var Access Point olarak kullanıyorum sabahlari bilgisayar basinda olurum genellikle monitorun de yaninda durur. Gece ayni odada yatarim 1 metre filan oluyor modem ile yatagimin arasinda. Sanirim 80 Cm'den sonra filan bir sıkıntı olmuyormus.

Ben de 1 yıl modem ile arasında 1 metre olan yatakta yatmıştım. Ama şu an farklı bir odada yatıyorum.

6G de zaralı diye biliyorum.

Yıllardır modem masamda dibinde duruyor. Hiçbir şey olmadı.

6G doğrusu:5G baz istaayonu gibi. Ha baz istasyonunun yanındasın ha wifi6 wifi yanındasın.

6G ile Wi-Fi 6 arasında yakından uzaktan hiçbir alaka yok.

6G 3000 GHz kullanıyor.
Wi-Fi 6 5 GHz kullanıyor.
Wi-Fi 6E 6 GHz kullanıyor.

3000 GHz ile 5-6 GHz arasında dünyalar kadar fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı