M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Modem arayüzünden DNS önbelleğini nasıl silebilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 17 Kasım 2022 #2 mailpates dedi: Modem arayüzünden DNS önbelleğini nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam modemi kapatıp açabilirsin. Artı 0 Eksi
mailpates dedi: Modem arayüzünden DNS önbelleğini nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam modemi kapatıp açabilirsin.
KS KS M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 ReloadingData dedi: Hocam modemi kapatıp açabilirsin. Genişletmek için tıkla... DNS spoofing yaşadığımı düşünüyorum bazı yasaklı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum açıp kapatmak işe yaramıyor modem arayüzünden halledilmesi lazım. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Hocam modemi kapatıp açabilirsin. Genişletmek için tıkla... DNS spoofing yaşadığımı düşünüyorum bazı yasaklı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum açıp kapatmak işe yaramıyor modem arayüzünden halledilmesi lazım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 17 Kasım 2022 #4 mailpates dedi: DNS spoofing yaşadığımı düşünüyorum bazı yasaklı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum açıp kapatmak işe yaramıyor modem arayüzünden halledilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Neden VPN kullanmıyorsun hocam? Böyle şeylerle uğraşıyorsun? Artı 0 Eksi
mailpates dedi: DNS spoofing yaşadığımı düşünüyorum bazı yasaklı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum açıp kapatmak işe yaramıyor modem arayüzünden halledilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Neden VPN kullanmıyorsun hocam? Böyle şeylerle uğraşıyorsun?
KS KS M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #5 ReloadingData dedi: Neden VPN kullanmıyorsun hocam? Böyle şeylerle uğraşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evdeki herkesi VPN kullanmaya ikna edemem. Ayrıca VPN interneti çok yavaşlatıyor. Bir de sıkıntıyı halletmek istiyorum VPN ile geçiştirmek değil. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Neden VPN kullanmıyorsun hocam? Böyle şeylerle uğraşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evdeki herkesi VPN kullanmaya ikna edemem. Ayrıca VPN interneti çok yavaşlatıyor. Bir de sıkıntıyı halletmek istiyorum VPN ile geçiştirmek değil.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 17 Kasım 2022 #6 mailpates dedi: Evdeki herkesi VPN kullanmaya ikna edemem. Ayrıca VPN interneti çok yavaşlatıyor. Bir de sıkıntıyı halletmek istiyorum VPN ile geçiştirmek değil. Genişletmek için tıkla... Modemden yapılacağını sanmıyorum. Bilen biri varsa yazar hocam. Benim bildiğim öyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
mailpates dedi: Evdeki herkesi VPN kullanmaya ikna edemem. Ayrıca VPN interneti çok yavaşlatıyor. Bir de sıkıntıyı halletmek istiyorum VPN ile geçiştirmek değil. Genişletmek için tıkla... Modemden yapılacağını sanmıyorum. Bilen biri varsa yazar hocam. Benim bildiğim öyle bir şey yok.
KS KS M mailpates Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #7 Hocam burada sorun çözülmüş herhalde ama nasıl yapıldığı görüşme farklı yerden yapıldığı için yazmıyor. DNS nasıl sıfırlanır? Ve şansıma olayı çözen arkadaş siteyi bırakmış . Son düzenleme: 17 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Hocam burada sorun çözülmüş herhalde ama nasıl yapıldığı görüşme farklı yerden yapıldığı için yazmıyor. DNS nasıl sıfırlanır? Ve şansıma olayı çözen arkadaş siteyi bırakmış .