Modemin eskidiği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Gjea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.382

Gjea

Centipat
Daha fazla  
2018 yılında Türk Telekom'dan aldığım ZyXEL VMG3312-b10b model modemim mevcut. Eskiyip kötü internet kullandırdığını nasıl anlarız? Hız değerlerim iyi ama başka bakılacak yer varsa yeni bir modeme geçmek isterim.
55-60 MB'e kadar TurkNet altyapısı kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
2018 yılında Türk Telekom'dan aldığım ZyXEL VMG3312-T10b model modemim mevcut. Eskiyip kötü internet kullandırdığını nasıl anlarız? Hız değerlerim iyi ama başka bakılacak yer varsa yeni bir modeme geçmek isterim.
55-60 MB'e kadar TurkNet altyapısı kullanıyorum.

Kontrol ettiğim kadarıyla bu model 300 Mbps'e kadar aktarım hızlarını destekliyor. İnternet paketiniz 300 Mbps'in üzerine çıkana kadar kullanılabilir basitçe söylemek gerekirse, ayrıca

- modemin wifi çekim alanında sorun yoksa,
- Sık sık düşme kopma vs yaşamıyorsanız,
- ev içinde 300Mbps'den daha yüksek hızlarda bir kullanım senaryosuna ihtiyacınız yoksa.
-Wifi 6 destekleyen bir laptop vs kullanmıyorsanız bence cihazınızı değiştirmenize gerek yok.

Sorun yok hocam kullanımda, sadece fps oyunları oynarken ufakta olsa mermi gitmesinde felan sorun yaratıyormudur acaba diye düşündüm 5-6 yıl olmuş çünkü alalı

+ Ek olarak 100 Mbps üzeri bir internetiniz olursa ve kablolu kullanmak istersenizde değiştirmeniz gerekecek çünkü Ethernet portları Gigabit değil

+ Ek olarak 100 Mbps üzeri bir internetiniz olursa ve kablolu kullanmak istersenizde değiştirmeniz gerekecek çünkü Ethernet portları Gigabit değil
Altyapım yok hocam olduğu zamanda değişirim onda sorun yokta şuanki durumumda sadece fps oyunları oynarken ufakta olsa mermi gitmesinde felan sorun yaratıyormudur acaba diye düşündüm. Delay vs olayları

Sorun yok hocam kullanımda, sadece fps oyunları oynarken ufakta olsa mermi gitmesinde felan sorun yaratıyormudur acaba diye düşündüm 5-6 yıl olmuş çünkü alalı

Yani illaki daha iyi, daha performanslı modeller var, online oyun oynuyorsanız ping konusunda bir artı sağlayabilir ama ne kadar sağlar sağlamaz denemeden bilmek zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı