Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel tartışılmış aslında, diğer konular gibi sonu kilit ile bitmeyecek gibi. Yalnız konuda biraz yanlış yerlere odaklanılmış, en doğru ve can alıcı yere Vavien değinmiş bence. Konuların düzenlemesi mümkün olduğunca gözle yapılmalı, yazım denetiminin pek çok hataya yol açtığı aşikar. Biraz daha geliştirilebilirse ancak öyle kullanılmalı diye düşünüyorum.

8 Olması senin sorunun. @Enes3078 ya da @Bora Dere nasıl 3 haneli çözümlere çıkıyor?

Hocam sizde taraf tutuyor gibisiniz. Onlar bilgili kişiler ve yaş olarak da büyükler.
Kesinlikle size saldırmıyorum sadece görüşümü belirtiyorum.

Bence üyelerle alakalı bir sorun hocam, bora ve Enes hocam günde en az 25-30 mavi ekran konusuna bakıyor normal 3 haneli olması.

Aynen ona kalirsa bende like alamiyorum? Ben adamin yazacaginin aynisini yaziyorum sonra benim yazdigimin aynisini yaziyor ama like atmiyor. Bu da ayri bir olay.

Yazım denetiminin pek çok hataya yol açtığı aşikar.

Basit bir örnek:

Joker.

Satır başı olduğu halde kalınlaştırma kullanıldığı için küçük harfe çevirdi.
Bu hataları yazdığımız bir konu oluşturulursa hata falan kalmaz.
Biz hatayı yazacağız hata düzeltilecek mantığında yani.

Abi kendi mesajını en iyi mesaj olarak gösterip ego mu kasılıyor, ilk defa gördüm inanamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…