Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin kötü amacınız olmadığına zaten eminim. Aslında olayı bile bilmiyorum ama, siz dediğim gibi olaya karışınca sonra siz kötü oluyorsunuz.
Evet, ben de bunu diyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. Açıklamamı yaptım, özür diledim. Kim nasıl yorumlarsa yorumlasın artık, daha da bir şey demiyorum...

Bence çok daha ciddi bir sorun var. Moderatörlerin konuları onaylaması. Çok bilindik, bariz olan yazım yanlışları olan konular onaylanıyor. Yazım yanlışı olmayıp değişik durumlar yüzünden (aynı konuyu tekrar açma, Technopat dışı görsel paylaşma vb.) onaylanan konular da var.
Konu onaylarken orada konu sahibinin açtığı konular tuşu olmasa bile 2-3 tık ile bakılabiliyor son açtığı 10 konu. Çok zor değil ki bu.

Bence en başta bunların düzelmesi lazım.
Son zamanlarda yapılan alımlar hoştu. Bu konuda iyi bir adım olur umarım.
Sırf şu olay yüzünden tepki olsun diye imzama onu koydum. Benim en iyi cevap kastığımı sananlar olmuş.
Diğerini de o mesajı yazdıktan sonra 6-7 farklı zamanda konu açıldı ve oradan kopyalamaktan bıktığım için koydum. Yine görünce oradan alıp tekrar yapıştırıyorum.

Elinizi vicdanınıza koyarak cevap verin. Buradaki mesaj sayıları ile en iyi cevaplar ne kadar orantılı sizce?

Bu arada en iyi cevap olayı getirildiyse soru olan konular soru olarak açılmalı. Açılmıyorsa moderatör o halde açıp o kişiye ceza vermeli. Diğer türlü kaldırılmalı bence.

Bu konu zaten çözülmedi mi? Mikail Fidan bunun gibi iki ya da üç konuyu kesin bir şekilde çözüme kavuşturmuştu diye hatırlıyorum.

Evet, ben de bunu diyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. Açıklamamı yaptım, özür diledim. Kim nasıl yorumlarsa yorumlasın artık, daha da bir şey demiyorum...
Siz erdemli bir davranış sergilediniz. Olaylar farklı yerlere çekmeye o kadar müsait ki. Suçsuz olsanız bile, evirip çevirip suçlu olursunuz. Konu sahibi size taktıysa.

Haklı olduğunuz yerler olabilir/olmayabilir siz raporladığınız zaman veya yönetim gördüğü zaman gerekli uyarıyı alıyorlar.

İnsan sonuç olarak, denetim kolay değil. Denetim yapmayan kişiler bu durumu anlaması biraz zor. 3 saat boyunca sürekli, bir şeyleri düzeltmek üstüne bir de sürekli eleştiri almak motive düşüklüğüne yol açar. Bunu ne kadar umursarlar bilemem.

Hatalı durumları belirtmeniz durumunda zaten gerekli işlemi yönetici kısmı yapıyor.

Genel olarak bir işi yapmaya çalışanlara anlayış gösteririm sürekli bariz hatalar olmadığı sürece, o yüzden çok eleştiri yapmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…