Y
yusnu
Ziyaretçi
Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder.İyi sayılırKendiniz de görebiliyorsunuz profilinizden.
Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder.İyi sayılırKendiniz de görebiliyorsunuz profilinizden.
Bir çılgınlık yapıp rapor ediyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!)Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder.![]()
En çok korktuğum 2 şey var. Birisi "Gereksiz mesaj", diğeri "Hatalı mesaj alıntılama". İkisine dikkat ettiğim sürece umarım bir şey olmaz.Bir çılgınlık yapıp rapor edeyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!)![]()
Tam da bu konudaki mesajlarımı düşünerek yazmıştım "Gereksiz mesaj" kısmını ama ilkimiz sevdiğimiz kişiden gelsin...Bu konu altında başka konuyu konuştuğun için göndereyim mi bir ceza?Her şeyin bir ilki vardır.
Painkiller eleniyoorModeratör başvurusu başlığı nerede ki?![]()
Ama konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajdaPainkiller eleniyoor![]()
Bir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artıkAma konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajdaÖyle bir başlık yoktu sonradan düzenlenmişti
![]()
Ha yok ben moderatörlük yaptım zaten. Şahsi işlerim için bırakmam gerekmişti. Çok da keyif almıştım açıkçasıBir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.