Moderatör Arıyoruz

Merhaba,

Konu başlığı farklı olduğu için gözden kaçan başvurular dahil bütün moderatör başvuruları işleme alınmıştır.

Öte yandan çok fazla başvuru geldiğinden dolayı olumsuz durumlarda dönüş yapamadığımızı üzülerek belirtmek isterim. Lütfen bu durumu anlayışla karşılayınız.

İyi akşamlar.

Gmail dışında mail servisi kullanıp başvuru yolladıysanız bize ulaşmamış olabilir. Bu yüzden Gmail hesabınız varsa bize ulaşması adına oradan mail yollayabilirsiniz ya da alt kısımda bulunan bize ulaşın kısmından moderatörlük başvurunuzu yollayınız. Teşekkürler.

Merhaba,
Aynı sebepten alınmış ondan fazla cezası yok
Bu konuda bir istisna durumu mevcut, ondan fazla aldığınız uyarıyı 6 ay ya da 1 sene boyunca tekrar almazsanız yani o hatayı uzun bir süre tekrarlamazsanız görmezden gelebiliriz. 🙏

Ayrı olarak başvurularınızda müsait olduğunuz zaman aralıklarını belirtmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Akşam saat altıdan sonrası olsa alınmayacak olsam bile başvuru yapmayı isterdim.
Size yarar sağlayacağımı düşünüyorum aslında.

(Yapmayı denesem kabul olabilir mi?) (Gerçi bir başlıktan 22 cezamın olduğunu gördüm.)

Öncelik ve ihtiyacımız olan saat aralığı şu an sabah ile öğle saatleri. Akşam saatinde müsaitseniz başvuru yapıp bekleyebilirsiniz fakat akşam saatleri için şu an moderatör ihtiyacının olmadığını belirtmeliyim. Yakın zamanda ihtiyaç olmayacak gibi duruyor.

Öncelik ve ihtiyacımız olan saat aralığı şu an sabah ile öğle saatleri. Akşam saatinde müsaitseniz başvuru yapıp bekleyebilirsiniz fakat akşam saatleri için şu an moderatör ihtiyacının olmadığını belirtmeliyim. Yakın zamanda ihtiyaç olmayacak gibi duruyor.
Anladım. 1 yaştan da kaybettiğimi fark ettim şimdi. 17 yaşındayım da. Üzdü ya, böyle bir sitede moderatör olup daha da verimli olmayı isterdim.

Neyse artık. Başvuru yapacak arkadaşlara bol şans diyeyim.

Merhaba, hangi konular için moderatör arıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı