Y yusnu Ziyaretçi 27 Aralık 2019 #331 dogant dedi: İyi sayılır Kendiniz de görebiliyorsunuz profilinizden. Genişletmek için tıkla... Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder.
dogant dedi: İyi sayılır Kendiniz de görebiliyorsunuz profilinizden. Genişletmek için tıkla... Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 27 Aralık 2019 #332 Silinen üye dedi: Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yapıp rapor ediyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!)
Silinen üye dedi: Görememek en iyisi, umarım bu şekilde devam eder. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yapıp rapor ediyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!)
G GlorfindeI Ziyaretçi 27 Aralık 2019 #333 Benim sicilim ne alemde bilmiyorum. Fakat Türkçe ve dil bilgim düzgündür. Bunun dışında Athlon64 zamanlarına kadar külliyattan haberim var.
Benim sicilim ne alemde bilmiyorum. Fakat Türkçe ve dil bilgim düzgündür. Bunun dışında Athlon64 zamanlarına kadar külliyattan haberim var.
Y yusnu Ziyaretçi 27 Aralık 2019 #334 painkiller dedi: Bir çılgınlık yapıp rapor edeyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!) Genişletmek için tıkla... En çok korktuğum 2 şey var. Birisi "Gereksiz mesaj", diğeri "Hatalı mesaj alıntılama". İkisine dikkat ettiğim sürece umarım bir şey olmaz.
painkiller dedi: Bir çılgınlık yapıp rapor edeyim mi seni, bozayım mı büyüyü(!) Genişletmek için tıkla... En çok korktuğum 2 şey var. Birisi "Gereksiz mesaj", diğeri "Hatalı mesaj alıntılama". İkisine dikkat ettiğim sürece umarım bir şey olmaz.
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #335 Bu konu altında başka konuyu konuştuğun için göndereyim mi bir ceza? Her şeyin bir ilki vardır.
Y yusnu Ziyaretçi 27 Aralık 2019 #336 Hasan Gürlek dedi: Bu konu altında başka konuyu konuştuğun için göndereyim mi bir ceza? Her şeyin bir ilki vardır. Genişletmek için tıkla... Tam da bu konudaki mesajlarımı düşünerek yazmıştım "Gereksiz mesaj" kısmını ama ilkimiz sevdiğimiz kişiden gelsin...
Hasan Gürlek dedi: Bu konu altında başka konuyu konuştuğun için göndereyim mi bir ceza? Her şeyin bir ilki vardır. Genişletmek için tıkla... Tam da bu konudaki mesajlarımı düşünerek yazmıştım "Gereksiz mesaj" kısmını ama ilkimiz sevdiğimiz kişiden gelsin...
HADOLEITE Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 121 Çözümler 2 27 Aralık 2019 #337 painkiller dedi: Moderatör başvurusu başlığı nerede ki? Genişletmek için tıkla... Painkiller eleniyoor
painkiller dedi: Moderatör başvurusu başlığı nerede ki? Genişletmek için tıkla... Painkiller eleniyoor
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 27 Aralık 2019 #338 HADOLEITE dedi: Painkiller eleniyoor Genişletmek için tıkla... Ama konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajda Öyle bir başlık yoktu sonradan düzenlenmişti
HADOLEITE dedi: Painkiller eleniyoor Genişletmek için tıkla... Ama konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajda Öyle bir başlık yoktu sonradan düzenlenmişti
HADOLEITE Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 121 Çözümler 2 27 Aralık 2019 #339 painkiller dedi: Ama konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajda Öyle bir başlık yoktu sonradan düzenlenmişti Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artık
painkiller dedi: Ama konu ilk açıldığında cidden hata vardı o mesajda Öyle bir başlık yoktu sonradan düzenlenmişti Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artık
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 27 Aralık 2019 #340 HADOLEITE dedi: Bir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artık Genişletmek için tıkla... Ha yok ben moderatörlük yaptım zaten. Şahsi işlerim için bırakmam gerekmişti. Çok da keyif almıştım açıkçası Ama zor iş cidden. Tüm moderatörlere önce allahtan sabır diliyorum, sonra kolaylık diliyorum
HADOLEITE dedi: Bir kaç gün ortalarda görünme de unutsunlar, sonraki alıma artık Genişletmek için tıkla... Ha yok ben moderatörlük yaptım zaten. Şahsi işlerim için bırakmam gerekmişti. Çok da keyif almıştım açıkçası Ama zor iş cidden. Tüm moderatörlere önce allahtan sabır diliyorum, sonra kolaylık diliyorum