Yaşa bakmıyorlar. Emre de senin yaşlarında hatta. Dene şansını.Anladım. 1 yaştan da kaybettiğimi fark ettim şimdi. 17 yaşındayım da. Üzdü ya, böyle bir sitede moderatör olup daha da verimli olmayı isterdim.
Yaşa bakmıyorlar. Emre de senin yaşlarında hatta. Dene şansını.Anladım. 1 yaştan da kaybettiğimi fark ettim şimdi. 17 yaşındayım da. Üzdü ya, böyle bir sitede moderatör olup daha da verimli olmayı isterdim.
Konular için değil, Süper Moderatör arıyoruz. Yani belli bir saat aralığında açılan konularla, raporlarla ilgilenecek bu kişi.Merhaba, hangi konular için moderatör arıyorsunuz?
Konular için değil, süper moderatör arıyoruz. Yani belli bir saat aralığında açılan konularla, raporlarla ilgilenecek bu kişi.
Tek sorun yaş kriteriyse yine de başvuruyu değerlendirmemiz için gönderebilirsiniz. Başvuruları arşivliyoruz, ihtiyaç halinde değerlendiriyoruz. Bir sene sonra bile başvurunuzu değerlendirebiliriz duruma göre değişebilir. Aynı cevabım OzZaN için de geçerli.Anladım. 1 yaştan da kaybettiğimi fark ettim şimdi. 17 yaşındayım da. Üzdü ya, böyle bir sitede moderatör olup daha da verimli olmayı isterdim.
Ücretli mi peki bu?Konular için değil, Süper Moderatör arıyoruz. Yani belli bir saat aralığında açılan konularla, raporlarla ilgilenecek bu kişi.
Aylık internet faturanızı karşılayacak kadar diyebiliriz.Ücretli mi peki bu?
Başvurunuz ulaşmış, müsait olarak belirttiğiniz saat aralıklarında ihtiyaç şu anlık yok o yüzden değerlendirilmemiştir.Başvuruyu 1 ay falan önce yaptım aslında ama Gmail kullanmadığım için ulaşmamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.