Moderatör Arıyoruz

@Teru Bir başvuru göndermiştim, ihtiyaç olursa değerlendirilecektir dendi ancak sanırım değerlendirilmedi vukuatlarım yüzünden. 😅

Son zamanlarda moderasyon bayağı istikrarlı ilerledi, ayrılıklar pek olmamıştı. Dediğim gibi, geç dönüş sebebi genelde "vukuat" değil bekletilmek zorunda olduğu için oluyor. Direkt "Almıyoruz." deyip kapatmak yerine olmak isteyenler her zaman orada tutuluyor ki lazım olduğunda değerlendirilsin. Tekrar tekrar başvuru gerekmesin. Boşuna sürekli başvurmakla uğraşmayın diye yani. Reddedilecekse de reddediliyor zaten. Herkes kabul ediliyor diye bir şey yok malum.

Hocam bendeki uyarılardan sorun cikar mi peki? Görebiliyorsunuzdur sanırım.

Şimdi herkesi incelemeyelim de çünkü onun son kararını Emre C veriyor nasılsa, ben değil. Sizinkileri ben söylesem şahsi görüşüm olacak çünkü, belki objektif olmayacak.

=) 35 yaş üstü neden? Ailesi ile ilgilensin diye mi?

Peki.

Üstte yanıtlanmıştı. Biraz hız ile ilgili sorun olabiliyor.

Yaşlılık, gözler de görmüyor =)

Moderasyonun yarısının gözlüğü vardır kalan yarısının da ihtiyacı vardır zaten. Önemli olan hız ve yeni nesil jargonunu bilip ona göre eylem alabilmek. Biraz da fikirlerde değişime açık olmak gerekiyor bence.

Moderasyonun yarısının gözlüğü vardır kalan yarısının da ihtiyacı vardır zaten. Önemli olan hız ve yeni nesil jargonunu bilip ona göre eylem alabilmek. Biraz da fikirlerde değişime açık olmak gerekiyor bence.

Alınabilir bir sorumluluk, haftada 12 saat mesaim olduğunu ve PC başında geçirdiğimi de göz önünde bulundurursak uygun.

Ama freelance iki reklam hesabı bana maddi olarak daha verimli olacak sanıyorum.

Umarım gönlünüze göre birini bulabilirsiniz.

Alınabilir bir sorumluluk, haftada 12 saat mesaim olduğunu ve PC başında geçirdiğimi de göz önünde bulundurursak uygun.

Ama freelance iki reklam hesabı bana maddi olarak daha verimli olacak sanıyorum.

Umarım gönlünüze göre birini bulabilirsiniz.

Ben de bu moderatörlüğü maddiyat olarak görenlere tavsiye etmem zaten. Ek harçlık olsun o sırada da kendimi geliştirmeye çalışayım, insan ilişkilerini daha iyi anlamlandırayım, fikirlerim değişsin diyene uygun bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı