Gerçekten çok güvendiğim, saygı duyduğym ve sevdiğim moderatörlerden biridir kendisi, ilk başta konuların basit, tek kelime ile çözüm bulunabilecek konular olduğunu gördüm ama 2. sayfalarda örneğin: "Chrome Yahoo açılıyor" konusuna direkt "Arama motorunu değiştirin." yazmış, burada daha açıklayıcı bir çözüm yazabilirdi veya hiç mesaj yazmayabilirdi. Hem siteye zararı oluyor hem de kendine zararı, çünkü bu onun arkasında kötü bir imaj bırakıyor.Konu onaylarken cevap buluyor dedigimiz durum bu:
Eki Görüntüle 1814352
Açıkça yazmış burada Moderator. Biz daha konuyu gormeden kendisi diger konulari bosverip o konunun cevabini bulma cabasina girmis, bu kisi hala bu isi yapiyor olabilir.
Cozumlerine bakinca ise yaptigi acikca ortada.
Cogunlukla 2. mesaji cozum.
Evet haklısınız. Ben de kullanıcıların tam bilmediği veya kararsız olduğu bir mesajı oylamamaları gerektiğini düşünüyorum. Bunun uygulanmasının zor olduğunu kabul ederim ama en doğru sistem de bu bana göre.Ben burda moderatör arkadaşa katılıyorum. Bu oy sistemi doğru bir yaklaşım olmaz. Mesela az önce "Prinç sıvı temaslı elektronik cihazların içindeki suyu çekmez" dedim. Arkadaşın biri ısrarla işe yaradığını söyledi. Genel olarak herkes bu durumu duymuştur ve işe yarar zanneder ama tamamen hurafedir. Böyle durumlarda yanlış olan bu bilgi oy çoğunluğu alabilir.
Moderatörlerin muhatap olup seviyelerini düşürmeleri ilginç.
Çözüm sayısını kafaya takıp 12 sayfa tartışan insanlar daha ilginç.
Hayatınızdaki tek başarınız Sosyal mi acaba?
Adı Sosyal olabilir ama burası sosyal medya platformu değil, hatırlatayım.
İlginç. Moderatörlerin muhatap olup seviyelerini düşürmeleri ilginç. Çözüm sayısını kafaya takıp 12 sayfa tartışan insanlar daha ilginç. Hayatınızdaki tek başarınız sosyal mi acaba? Bu yüzden mi bu kadar tetikleniyorsunuz? Adı sosyal olabilir ama burası sosyal medya platformu değil hatırlatayım.
Moderator arkadaş "seviye düşürdüğünü" kabul ediyor olsa gerek beğenmiş bu mesajı. Yakışmıyor.İlginç. Moderatörlerin muhatap olup seviyelerini düşürmeleri ilginç. Çözüm sayısını kafaya takıp 12 sayfa tartışan insanlar daha ilginç. Hayatınızdaki tek başarınız Sosyal mi acaba? Bu yüzden mi bu kadar tetikleniyorsunuz? Adı Sosyal olabilir ama burası sosyal medya platformu değil hatırlatayım.
Bir moderatör neden görevini yapmak yerine yani forumdaki kuralları çiğneyen kişileri tespit edip veya onlara karşı bir rapor alıp onları yasaklamak yerine niye çözüm kassın ki? Burada çözüm kasıldığı belli. Üstelik moderatörlerin bunlara yetişemediğini zaten biliyoruz, inkar etmeye gerek yok edecekseniz, o zaman ben de derim ki "Niye çözüm kasmak yerine yasaklamaları yapmıyor, çözümleri işaretlemiyor veya konuları onaylayıp reddetmiyor?".Çözüm kasmak istiyorlar ama moderatör daha önce gördüğünden cevaplayıp kendini çözüm işaretleyince yapamıyorlar. (Sanki çok çözüm yapana madalya takıyorlar gibi bu triplere girmeye gerek yok bence. Mod cevaplasa ne üye cevaplasa ne önemli olan sorunun çözülmesi.)