Çözüldü Moderatör ayrıcalığı olmamalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@292469 yorumundan açık şekilde o anlam çıkıyor. Dediğiniz gibi şimdi niyetini göreceğiz, merak ediyorum.

Gerçekten çok güvendiğim, saygı duyduğym ve sevdiğim moderatörlerden biridir kendisi, ilk başta konuların basit, tek kelime ile çözüm bulunabilecek konular olduğunu gördüm ama 2. sayfalarda örneğin: "Chrome Yahoo açılıyor" konusuna direkt "Arama motorunu değiştirin." yazmış, burada daha açıklayıcı bir çözüm yazabilirdi veya hiç mesaj yazmayabilirdi. Hem siteye zararı oluyor hem de kendine zararı, çünkü bu onun arkasında kötü bir imaj bırakıyor.

Evet haklısınız. Ben de kullanıcıların tam bilmediği veya kararsız olduğu bir mesajı oylamamaları gerektiğini düşünüyorum. Bunun uygulanmasının zor olduğunu kabul ederim ama en doğru sistem de bu bana göre.

İlginç. Moderatörlerin muhatap olup seviyelerini düşürmeleri ilginç. Çözüm sayısını kafaya takıp 12 sayfa tartışan insanlar daha ilginç. Hayatınızdaki tek başarınız Sosyal mi acaba? Bu yüzden mi bu kadar tetikleniyorsunuz? Adı Sosyal olabilir ama burası sosyal medya platformu değil hatırlatayım.

Moderatörlerin muhatap olup seviyelerini düşürmeleri ilginç.

Moderatörlerin üyelerle muhatap olması mı komiğinize gidiyor acaba?

Çözüm sayısını kafaya takıp 12 sayfa tartışan insanlar daha ilginç.

Tartışmamız çözüm sayısı üzerine değil, ortada bir eşitsizlik olması.

Hayatınızdaki tek başarınız Sosyal mi acaba?

Hayır, bunu sorgulama hakkını da size kim veriyor?

Adı Sosyal olabilir ama burası sosyal medya platformu değil, hatırlatayım.

Şimdi fark ne, bunu niye söylediğini anlayamadım.

Dostum öncelikle burası katılan yüz binlerce kullanıcının oluşturduğu emek verdiği bir forum. Herkesin burada emeği var ve bunu herkes kendi amaçları uğruna yapar. Burada "muhatap olup seviyelerini düşürmeleri" dediğin cümle çok çirkin. Burada hep beraber birbirimize yardım ediyoruz. Yönetici olan arkadaşların tek farkı daha fazla sorumluluk almaları. Burada 12 sayfa boyunca tartışan diyerek düşük seviyeli olduğunu düşündüğün insanlar bu forumu ayakta tutar ve geliştirir. Öncelikle bu insanlardan bir özür dilemen gerektiğini düşünüyorum.

Burası öyle ya da böyle bir sosyal medya platformudur Ve her konuda olduğu gibi adalet gerekir. Adalet her işin başlangıç ve bitiş noktasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderator arkadaş "seviye düşürdüğünü" kabul ediyor olsa gerek beğenmiş bu mesajı. Yakışmıyor.

Shimada'nın yorumuna hiç katılmıyorum. Yine hiçbir nesnel görüş belirtmeden "siz de amma çözümcü çıktınız he" temalı bir yorum olmuş. Tek basarimiz da buymuş ona göre. Seviyesiz bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama mesaj sayın benden fazla mesela. Sen benden daha başarılısın belli ki Sosyal özelinde. Ama tek başarının bu olduğunu iddia etmiyorum, gerek yok.

Bir moderatör neden görevini yapmak yerine yani forumdaki kuralları çiğneyen kişileri tespit edip veya onlara karşı bir rapor alıp onları yasaklamak yerine niye çözüm kassın ki? Burada çözüm kasıldığı belli. Üstelik moderatörlerin bunlara yetişemediğini zaten biliyoruz, inkar etmeye gerek yok edecekseniz, o zaman ben de derim ki "Niye çözüm kasmak yerine yasaklamaları yapmıyor, çözümleri işaretlemiyor veya konuları onaylayıp reddetmiyor?".

Arkadaş, şu an konu, konu dışı kategorisinde olsa da ben sosyal önerilerine konu açtım. Madem eleştirip bir şeyler isteyemiyeceksek böyle bir kategorinin olması gereksiz olurdu. Hem önceki mesajları okumaya zahmet edersen cevabını da bulursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…