Ella Freya
Gigapat
- Makaleler
- 15
Beni etiketle, ben diğerleri veya hayattaki insanlar gibi alttan mesaj vermeyi-almayı sevmem. Arkadaşın mesajı hoşuma gitti beğendim. Her mesajımda olumlu ve yapıcı yorumlar yapmaya çalıştım. Ona rağmen olayı beni de katmaya çalışıyorsun. Saf değilim, o tür şeylere kanmayacak kadar da olgunluğum var. Bu konudaki verimsiz tartışmanız da hiçbir moderatöre etki etmeyecek veya devrim gerçekleştirmeyecek. Acı gerçekler bunlar ister inanın ister inanmayın. Daha da bir şey yazmayacağım, iyi günler dilerim herkese.Moderator arkadaş "seviye düşürdüğünü" kabul ediyor olsa gerek beğenmiş bu mesajı. Yakışmıyor.
Anlatmak istediğim şu: Biliyorsunuz ki sizin üstünde durmanızın gerektiği şeyler daha çok konuları reddetme-kabul etme, yasaları çiğneyen bir üyeye yasak verme ve benzeri. Sizin orada attığınız mesajı örnek vermek gerekirse siz onu yazmak yerine görevinizi yapabilirdiniz ve başka birisi burada şöyle bir mesaj yazabilirdi:
"Merhabalar, yapmanız gerekenler şunlar:
(Edge için örnek veriyorum)
Eğer cevaplanmazsa diye bu konuyla alakalı bilginiz varsa yan sekmeye alıp gözlemleyebilirdiniz, o sırada da görevinize devam ederdiniz.
- Sağ üstte bulunan üç noktaya tıklayın, açılan pencerede ayarlar sekmesine tıklayın.
- Açılan yerde arama kısmına "Arama" yazın ve aşağı kaydırıp "Adres çubuğu ve arama" kısmına girin.
- Buradan istediğiniz arama motorunu seçin."
Moderatör ilk mesaj olarak silinir yazıyor, sonra silinir diye başka bir üye de yazıyor. Sonra da moderatör de kendi mesajını çözüm olarak işaretliyor.
Yahu neyin linkini istiyorsun?Link atar mısınız? Konu sahibinin sorununu ilk çözen kimse çözüm o mesaj işaretlenir. Birkaç istisnası vardır. Daha detaylı bir mesajsa sonradan yazılmış mesaj da çözüm seçilebilir.
Alttan alttan niye yazayım? Genel görünüme atıyorum mesajı yahu.Beni etiketle, ben diğerleri veya hayattaki insanlar gibi alttan mesaj vermeyi-almayı sevmem. Arkadaşın mesajı hoşuma gitti beğendim. Her mesajımda olumlu ve yapıcı yorumlar yapmaya çalıştım. Ona rağmen olayı beni de katmaya çalışıyorsun. Saf değilim, o tür şeylere kanmayacak kadar da olgunluğum var. Bu konudaki verimsiz tartışmanız da hiçbir moderatöre etki etmeyecek veya devrim gerçekleştirmeyecek. Acı gerçekler bunlar ister inanın ister inanmayın. Daha da bir şey yazmayacağım, iyi günler dilerim herkese.
İşaretleyebilir. Bildiğiniz üzere mesajlar yazıldığı zamana göre sıralanıyor. En üstteki mesaj en erken yazılmış mesajdır.
Biz birkaç baglantisiz üyeden ibaretiz
Anlıyorum ancak genel olarak konuda (Birkaç kişi dediğiniz gibi eleştirmiş olabilir, pek okumadım) "Daha iyi bir cevap gelebilirdi?" şeklinde eleştiri var okuduğuma göre.Çözüm sayısı tabii ki insanlara yardımcı olmak için teşvik ediyor. Fakat çözüm sayısı gizlense sorun çözmeyi bırakacak kişilerin beni çözüm kasıyorsun diye eleştirmesi de komiğime gidiyor. Lafım size değil.
Zaten arada böyle eleştiriler veya tavsiyeler de gelmiş aradan, onu gördüm: "Konu arkaya atılabilir, eğer çözüm gelmezse çözümü yazar ve işaretler."Haklısınız, herkesin cevap yazıp konu sahibine yardımcı olabileceği kadar basit bir konu. Fakat ben sorunun çözümünü biliyorsam görmezden gelmeyip sorunu çözmeyi tercih ediyorum. Bunun çözüm sayısıyla alakası yok, çözüm sayısı da beğeni sayısı gibi gizlenseydi yine aynı şekilde yardımcı olurdum.
İnsanların olan bir sorunu belirtip çözüm istemesi ne zamandan beri verimsiz oldu?Bu konudaki verimsiz tartışmanız da hiçbir moderatöre etki etmeyecek veya devrim gerçekleştirmeyecek.
Dediğinize katılıyorum ama hocam, ben o mesajı şaka olsun diye yazmıştımKişinin kendini kayırmasının önüne geçmek istiyorsanız evet. Şu anda ülkemizin içinde yaşadığı durum işte tam bu düşünce yapısından kaynaklı. İşi yapanı denetleyen gene o işi yapan. Denetleme mekanizmasını araştırmalısın.
Katılıyorum, hatta bir belge vardı ama atmayayım şimdi.İşi yapanı denetleyen gene o işi yapan.
İnsanların olan bir sorunu belirtip çözüm istemesi, ne zamandan beri verimsiz oldu?
Yok yok biz Discord grubunda toplanmış SJW bir ekibiz. Beraberce ne yapmalıyız onu konuşuyoruz. Ha pardon devrim yapıyoruz. Bugün de güldük ya çok şükür.Biz üyeyiz, üye kalacağız
Konu ghostinge uğratılıp unutturulacak büyük ihtimalle.