Moderatör Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her üyenin görüşü olabilir, kurallar dahilinde olanları belirtebilir.
Partili bir cumhurbaşkanı siyasi bir obje oluyor yasalara ve kurallarımıza göre.
Siyasi görseller her zaman kaldırıldı. Gördüklerinizi raporlarsınız, kaldırırız.

Normalde selam verme kısımları hepten siliniyor çünkü direkt konuya giriş yapılması isteniyor. Bana göre özellikle kendi dininizin selamlaşmasının silinmesi daha doğru. En azından dininizden olmayanları da düşünüp daha genel kelimeler kullanmalısınız. Selam, merhaba gibi. Her farklı dine mensup kişi kendi dininin selamlaşmasını mı uygulayacak. Din ile ilgisi olmayan kelimeler kullanılmalı.

Ayrıca bence cumhurbaşkanı fotoğrafına izin verilmemesinin nedeni bir partiye üye olması değil, açık konuşalım. Atatürk gibi özelliklere sahip olsaydı, dürüst ve iyi niyetli olsaydı hangi partinin üyesi olursa olsun kullanılmasına izin verilirdi çünkü o zaman zaten halkın büyük bir çoğunluğunun desteği olurdu ve bir üye karşıdaki üyenin o avatarını gördüğü zaman tartışma çıkmazdı. Şu anki durumda ise tartışma çıkma olasılığı çok yüksek. Bu yüzden izin verilmiyor.

Sonuç olarak uyarılarda bir problem yok gibi.

Ben moderatörken bir arkadaşımız TKP amblemi koymuştu avatarına. Ben onu sildim. Sonra arkadaşımıza özelden ulaşıp siyasi görüşü ile ilgili hiçbir sorunum olmadığını hatta komünizm, kapitalizm veya faşizm ile ilgili logo koymasında sorun olmadığını fakat siyasi kişi veya örgütlerle ilgili koymasının sıkıntı çıkarabileceğini belirttim. Kendisi yine orak çekiç olan bir logo koydu. Bunda sorun yoktu. Sadece siyasi parti, örgüt, kişi ve kurumların koyulmasını ben doğru bulmuyorum açıkçası.

Forum kuralları der ki;

SmartSelect_20191021-121905_Samsung Internet.jpg

Sebepsiz yere işlem yapılmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı