Moderatör eleştirisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nejat İşler

Hectopat
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
501
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, konuya hızlı gireceğim. Hiç kimse kusura bakmasın ama iki eleştirim var bunu dile getirmek istiyorum. Bugün bir arkadaş konu açmış insanlara özel bir soru sormuş. Burada özelden kastım şudur: ''Bir başkasına sorulmaması gereken bir soru'' sordu. Ben de doğal olarak uygun bir dille eleştirimi yaptım. Yaptığım eleştiriyi gereksiz mesaj olarak uyarı banı atmışlar. Üstelik yazdığım yorumu da silmişler. Sonra ben de uyarı alınca rapor yazdım ve bana cevap olarak ''Moderasyonu açtığı konular hakkında eleştirmeyin. Konu hakkındaki görüşünüzü uygun bir dille anlatabilirsiniz. Yaptığınız bu yorumun hiçbir gerekçesi yok. Yorum yapmak için yapmışsınız, uyarısını da aldınız.'' böyle bir cevap yazmışlar. Ben moderatörlere buradan bir daha söylüyorum insanların yazdıkları mesajları lütfen silmeyin, insanların mesajlarını gereksiz olarak algılamayın çünkü orada ben gereksiz bir mesaj yazmadım fikrimi belirttim. Lütfen anlayışlı olun. İkinci olarak şunu söyleyeceğim; konuyla alakalı tartışırken geliyorlar konuları kilitliyorlar ve ben bundan cidden çok rahatsızlık duyuyorum. Bilmiyorum siz duyuyor musunuz ama çok rahatsız edici bir durum bunu da dile getirmek istedim. Şimdi yine olduğu gibi konuyu kilitlerler. Herkese iyi akşamlar.
 
Yaptığım eleştiriyi gereksiz mesaj olarak uyarı banı atmışlar. Üstelik yazdığım yorumu da silmişler.
Zaten gereksiz ise silinir, bunun "üstünelik" bir durumu yok.

Bu söyleyeceğim şey bir kural değil, her zaman işe yaramazsa sövmeyin. Ama gereksiz mesaj uyarısı alıyorsanız tavsiyem şu: Bir mesajı göndermeden önce konu başlığını okuyun. Sonra mesajınızı okuyun. Yeterince alakalı diyorsanız gönderin gitsin.

Birisi konuyu saptırıyor diye onu takip etmek zorunda değilsiniz.
Konu değişti derseniz, başka konu açın. Orada istediğinizi yapın.
 
Bu moderatörlerin yanında adam gibi adam olan moderatörler de var.
Mesela @BERWAR 💖
 
Gidin ve farklı forumların açılan konu başlıklarına, mesajlarına bir bakın, Hepsi abuk subuk şeyler. Technopat Sosyal, dediğiniz ve anlattığınız şeyler başınıza geldiği için kaliteli bir yer, sadece size değil herkese veriliyor bu cezalar.
 
TDK gibi katı kurallari olan forumda eleştiri yapmanız mantıksız hocam.
Bu aralar TDK ile çok araları yok gibi. 2 gün önce yazım yanlışlarını raporlarken "Rapor sistemi yasağı" aldım fakat raporladığım yazım yanlışı hala duruyor. İronik. :D
 
Gidin ve farklı forumların açılan konu başlıklarına, mesajlarına bir bakın, hepsi abuk subuk şeyler. Technopat Sosyal, dediğiniz ve anlattığınız şeyler başınıza geldiği için kaliteli bir yer, sadece size değil herkese veriliyor bu cezalar.

"-de" ekini ayri yazdığınız için 1 puan, soru işaretini sona koymak yerine başımıza attığınız için 1 puan ceza.
 
@Skibbe
Mesajımda soru işareti veya ayrı yazılmış bir "de" eki yok. İyi olduğunuzdan emin misiniz?

resim_2021-04-09_224217.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı