Moderatörler ve Konular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir hocam da böyle çok konu görünce artık dayanamadım.


Bildiğim kadarıyla cezalar hafifletilmiş. Bende ceza alıyorum, etrafa öfke saçıyor muyum? Öfke saçınca elinize ne geçecek? Mikail Fidanın mesaisine yakalanmışssınız ne diyeyim. Ek olarak hatalı gördüğünüz mesajları raporlarsanız, düzeltip ceza verirler. Demek ki sizin gönderdiğiniz hatalı mesajları biri raporluyor. Bende elimden geldikçe düzgün yazmaya özen gösteriyorum fakat bazen ufak hatalar oluyor. Eskiden bu ufak hataların cezası vardı. Şimdi düzeltiyorlar fakat ceza vermiyorlar.
Örneğin yanlış yere virgül atmıştım. Eskiden olsa 1 saat ceza. Şimdi bildirim geldi.

Eki Görüntüle 501365


Tamam hocam de/da bağlacının yazılışını öğrenmek için bir süre tanırlar umarım size, raporluyorum.
 
Eki Görüntüle 501408
Hocam bana noktalama işaretinden önce boşluk bıraktım diye uyarı vermek yerine kendiniz daha dikkatli olsanız daha iyi olur, sevgiler.

Eki Görüntüle 501410
Amacın show yapmak ise bizden en azından benden en ufak bir taviz göremezsin. Bazen gözden kaçabiliyor bazı hatalar ya da düzenlemeyi kaydetmeden onayladığımız olabiliyor.
Hata olması gayet doğal, raporlasınız düzeltilir. Bu şekilde saldırmak doğru değil.

Kendi iş yoğunluğumun içerisinde bir de Sosyal'e yetişmeye çalışıyorum.

Hiçbir işin yokken, moderasyonu eleştirirken bile bir sürü yazım yanlışı yapıyorsun.
 
Amacım show yapmak değildi bu konu da ayrı değildi moderatör ayırmış diğer konudan. Ben sadece sürekli yaşanan rahatsız olduğum bir durumdan dolayı yakındım bu niye saldırı olarak algılandı anlamıyorum.
 
Bugün ciddi bir trafiğe yakalandım İstanbulda. :)

Neredeyse 2 saattir de bilgisayar başındayım. :D

Amacım show yapmak değildi bu konu da ayrı değildi moderatör ayırmış diğer konudan. Ben sadece sürekli yaşanan rahatsız olduğum bir durumdan dolayı yakındım bu niye saldırı olarak algılandı anlamıyorum.
Ben saldırı olarak algılamadım; oradaki konu kirlenmesin diye taşıdım. :) Demek istediğinizi anlıyorum, sıkıntı yok. :)
 
Yakınılacak bir durum yok, herkese eşit şekilde davranılıyor buna emin olun. Siz her hatanızda uyarı almazsınız, bazen de ufak bir hatadan dolayı da alabilirsiniz ve bu durum herkes için geçerli.

Mesela çok ufak bir hatadır 2-3 defa taviz gösteririz ama devamı gelmeye devam ediyordur bu sefer uyarı veririz. Uyarı adı üzerinde bir daha aynı kural ihlalini yapmamanız içindir.

Konuya dönecek olursak o konu zaten o şekilde onaylanmaması gereken bir konu. Konuyu ben onayladım, o ara kendi işimle de ilgileniyordum, konuyu düzenlediğimi sanıp onaylamışım.
 
Neyse hocam anladım, kolay gelsin konuyu kilitleyebilirsiniz. Technopat'dan bir sürü yardım aldım, sevdiğim bir yer burası yani buraya emek harcayanlara saldırmak değildi amacım. Sevgiler.
 
Kendi iş yoğunluğumun içerisinde bir de Sosyal'e yetişmeye çalışıyorum.

Hiçbir işin yokken, moderasyonu eleştirirken bile bir sürü yazım yanlışı yapıyorsun.
Madem moderatörler trafikte bile konu düzenlemeye çalışıyor, neden yönetim daha fazla moderatör alımı yapmıyor? Ayrıca adamın hiçbir işi olmadığını nereden biliyorsunuz, belki biri sizin gibi iş yoğunluğu arasında insanlara yardım etmek için konuların altına doğru cevaplar yazıyor ancak bi noktayı kaçırdığı için saatlerce ban alabiliyor. Gerçi son dönemde hafifletilmiş diye biliyorum, uzun zamandır ban yemediğim için bilemiyorum.

Ayrıca son zamanlarda moderatör onaylı mesajlarda bile hata görmeye başladım. Benim için çok bi sorun değil ancak eğer moderatör arkadaşların işi başından aşkın ise ya moderatör olmamalı ya da yoğunluk olsa dahi bu tarz şeylere özen göstermeleri gerekiyor. Son dönemde bozuk cümleleri gördükçe 2 yıl önce yediğim 1 aylık banlar aklıma geliyor.

O kadar yoğunluğun arasında bir de moderatör olduğunuz için size karşı saygı duyuyorum ama hata yaptığınız zaman bunun savunması "O kadar iş arasında bir de bunla ilgileniyoruz." olmamalı bence.

Amacım birilerini suçlamak değil, sadece kendi fikrimi paylaşıyorum.

@SideWinder
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı