Moderatörler ve Konular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iki gün önce, Youtube'de sosyale saldırılan bir video ile alakalı konu açılmış. O konu için de bir yorum yaptım. Uygunsuz görülmüş, ceza alabilirdim ama vermediler. Bir konu için de yorumda bulundum. Telefonum artık zor çalıştığı için yazılarda hata yapabiliyorum. De'yi ayrı yazmam gerekirken ki boşluk tuşuna bastım ama yine donmuş telefon, neyse bitişik yazmışım ve görmedim. Ceza yedim. Bir saat ceza yemişim ya da yememisim ne olur? Moderatorler de insan, hangimiz hata yapmıyoruz? Belki denk gelmiştir, Recep abi geçen yazımda hata yapmış. Rapor ettim ama şikayet değil, böyle olmus düzeltebilir mısınız? Seklinde yazdım. Rapor etme sebebim, yönetici ya da moderator hatası kovalayan insanlar var. Kesin birisi çıkıp, Recep Baltas'in yazımına bakın diyecek, hatta oldu. Adamlar kendi sorunları içerisinde, sizin sorunlarınız çözülsün diye konunuzu onaylıyor. Hepimiz insanız, ne olursa olsun lütfen hoş görülü olalım.

Bana da çok sinir bozucu geliyor bu ve şikayetim de var bu konu hakkında fakat karşıdaki de insan ve hayatını bu forumda geçirmiyor (en basitinden yemek yemesi lazım, tuvalette isini görmesi lazım vs, çalışmaktan hiç bahsetmiyorum bile), bu konuda dikkatli olunabilir fakat Türkçenin içine etmiyorsanız bütün yazım hatalarına ban vermiyorlar (örneğin ya da yerine yada yazinca sıkıntı etmiyorlar fakat ya da yerine ye de yazarsak ban yeriz).

Hata yapılan konuda ceza yiyoruz ben daha bir şey demek istemiyorum. Modlar insan hata yapabilir. Biz yapamayız. Bizim ''SPACE'' tuşumuz basmayabilir de da ayrı yazılmayabilir ama ceza yeriz. Çünkü biz mod değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı