- Makaleler
- 15
Merhaba, modluk başvuruları oluyor mu?
Başvuru yaptım umarım ihtiyaç olunduğu zaman kabul edilir. Kendimi daha iyi yerlere getirmek istiyorum forumda.
Pek emin değilim sanki beni almayacaklarmış gibi bir his var içimde. Beğeni sayım az olabilir ama cezalarım yüzünden şüpheliyim. İnsanlara daha da yardımcı olmak istiyorum.
Elon Musk severim. Onun mantığı vardır her zaman bende. Hayatın her yeri bir kumar, bir zorluk. Çok kişiye yardım ettim. Ama ettiğim herkes beğeni atsaydı o zaman daha net gözükürdü (Biliyorum beğeni her şey değil ama bir gösterge).Moderatör olarak değil, yardım ederek iyi yerlere gelinir. Yardım ederek, faydalı olarak ve yararlı içerik üreterek...
Zamanınız kıymetli ise, iki kere düşünün. Hele ki öğrenciyseniz.
Çok doğru bir düşünce fakat, zaten 1500 mesajınız var, 1500 kişiye yardım etmişsiniz desek 1500 beğeni yapar. Zaten 1300 beğeniniz var, çok bir şey fark etmez. Hem şartlar esniyor bazı durumlarda. Yiğit diye sevdiğimiz bir moderatör aramıza katıldı, kendisinin 150 mesajı anca vardır. Yeter ki bir ışık ver.Elon Musk severim. Onun mantığı vardır her zaman bende. Hayatın her yeri bir kumar, bir zorluk. Çok kişiye yardım ettim. Ama ettiğim herkes beğeni atsaydı o zaman daha net gözükürdü (Biliyorum beğeni herşey değil ama bir gösterge).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.