Ben de 2-3 saat ayırabilirim ama dönmüyorlar, o sıkıntı.İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bencs 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.
Bu arada, sizden gayet iyi moderatör olur.
Ben de 2-3 saat ayırabilirim ama dönmüyorlar, o sıkıntı.İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bencs 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.
Örnekleri var. Kendini zorlarsa 3 saat ayırabilir, evet. O 3 saat günlük gülistanlık geçmiyor. 3 saat boyunca kafanızı monitörden ayırmamanız gerekiyor. Okula giden bir insan için bu olay cidden çok yorucu. Normalde de öyle.İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bence 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.
Gayet normal bir durum. 3 saat monitöre bakmaya razıyım, niye gözlük takıyorumun sebebi bu : D 3 saat boyunca gözünüzü monitörden ayırabilirsiniz bu arada, tabii gönüllü modsanız.Örnekleri var. Kendini zorlarsa 3 saat ayırabilir, evet. O 3 saat günlük gülistanlık geçmiyor. 3 saat boyunca kafanızı monitörden ayırmamanız gerekiyor.
Animeci moderatör olmasın ya, fotoğraf Vito'ya dönerse oyum kendisine tabii.Ben de 2-3 saat ayırabilirim ama dönmüyorlar, o sıkıntı.
Bu arada, sizden gayet iyi moderatör olur.
Öyle bir durum söz konusu değil3 saat boyunca gözünüzü monitörden ayırabilirsiniz bu arada, tabii gönüllü modsanız.
İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bence 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.
Bu torpil mecliste yok hocam. Ne yaptınız!Ayıptır söylemesi 1000 mesaj olduğumda mod. Olmayı planlıyorum![]()
Anti-weeb'ler gelmiş yine =(Animeci moderatör olmasın ya, fotoğraf Vito'ya dönerse oyum kendisine tabii.![]()
Bence başınızı ağrıtan ekrana bakmak değil, yaptığınız modluk görevinin zorluğu.İşte o kadar basit değil. 2 saat boyunca bile ekrana baktığınızda kafanız uyuşuyor. Bunu bir hafta yaptığınızı düşünün... İnsanın başı ağrıyor, uyku düzeni bozuluyor....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.