Moderatörlük başvuruları oluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bence 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.
Örnekleri var. Kendini zorlarsa 3 saat ayırabilir, evet. O 3 saat günlük gülistanlık geçmiyor. 3 saat boyunca kafanızı monitörden ayırmamanız gerekiyor. Okula giden bir insan için bu olay cidden çok yorucu. Normalde de öyle.

Örnekleri var. Kendini zorlarsa 3 saat ayırabilir, evet. O 3 saat günlük gülistanlık geçmiyor. 3 saat boyunca kafanızı monitörden ayırmamanız gerekiyor.
Gayet normal bir durum. 3 saat monitöre bakmaya razıyım, niye gözlük takıyorumun sebebi bu : D 3 saat boyunca gözünüzü monitörden ayırabilirsiniz bu arada, tabii gönüllü modsanız.

İşiniz zor, ancak ben katılmıyorum. Sizin mesai saatleriniz 2-3 saat falan değil mi? Bir öğrenci bence 2-3 saat boş ayırabilir çok kolay.

İşte o kadar basit değil. 2 saat boyunca bile ekrana baktığınızda kafanız uyuşuyor. Bunu bir hafta yaptığınızı düşünün... İnsanın başı ağrıyor, uyku düzeni bozuluyor...

Ayıptır söylemesi 1000 mesaj olduğumda mod. Olmayı planlıyorum 🤠
Bu torpil mecliste yok hocam. Ne yaptınız! :D
Ayrıca sizi hiç teknik destek konusunda görmedim, bence pek şansınız yok gibi.

Konu sahibine gelirsek. Denildiği gibi ihtiyaç olursa ve bilgili biri iseniz alınırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Animeci moderatör olmasın ya, fotoğraf Vito'ya dönerse oyum kendisine tabii. :)
Anti-weeb'ler gelmiş yine =(
Vito'ya dönersem oy bana mı yani : D?
İşte o kadar basit değil. 2 saat boyunca bile ekrana baktığınızda kafanız uyuşuyor. Bunu bir hafta yaptığınızı düşünün... İnsanın başı ağrıyor, uyku düzeni bozuluyor....
Bence başınızı ağrıtan ekrana bakmak değil, yaptığınız modluk görevinin zorluğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı