Modern Hurdacılık: Eski Nesil İşlemcili i7 Sistemler

Hocam bazıları ise çok pahalıya satıyor bunları. Integrated Graphics ile satıyorlar ve de 2000 TL'ye satıyorlar.

Hocam biz zaten almıyoruz bazı arkadaşları "i7 4 GB ekran kartı" diye kandırıyorlar ondan almayın demeye çalışıyoruz.

Yanına 4 GB Gt 730 koydun mu, al sana mis gibi bilgisayar.

LYS sınavı için okula gittim ama uzak olduğundan ne olur ne olmaz, erken çıkmıştım. 30dk erken gitmişim. Etrafta dolaşayım falan demiştim, camekanlı ve camında bir sürü mouse falan olan yer fark ettim. Tabelası yoktu. Girdim dolaşıyorum, sürekli bana bakıyor kasadaki adamlar. Marka nedir dedim, söylemediler ilk başta. Sonra o malum bilgisayardan çok tatil satan markanın ismini duydum. Nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Sınav da kötü geçmişti zaten.

Hepsi onların suçu.

Aynen katılıyorum isim vermeyeceğim bir çok büyük marka da bu taktiği kullanıyor hatta ekran kartını hiç belirtmeyip diğer özellikleri yazıyorlar bilmeyenleri kandırmak için ucuz numara...

İlgili marka satışını yaptığı ürünlerin bilgilerini insanları yanıltma amaçlı paylaşmıyorsa bunun adı düpedüz sahtekarlıktır. Benzetme yapacak olursak şehirler arası otobüs terminallerinde bir kese kağıdı içinde yeşil erik satan bazı uyanıklar vardır. Onlar da üste temiz erikleri koyar en alta çürüklerini koyar müşteriye öyle itelerdi.

Bu ve bunun gibi yüzlerce var ve satma şekilleri şu;

* Gel abim ablam bizden ucuzu yok
*4 GB Ekran Kartı ve 128 bit Patron ÇILDIRDI.
*İ7 veriyoruz daha ne!
*8 GB RAM de var bütün oyunları oynatır.

Maalesef bazı anneler babalar çocuklara hediye alalım diyor ve bu tür pazarlama tekniklerine mahkum oluyor üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…