Modern Hurdacılık: Eski Nesil İşlemcili i7 Sistemler

Çok haklısınız bu konuda ayrıca sattıkları eski sistemlerde 2-3 sene sonra bozulacak ve çöp olacaktır. Bu X,Y,Z markada olabilir. Bu gün X yapar öteki gün Y sonuçta bu bir dolandırıcılıktır ürün hakkında yeterli bilgi verilmemesi gerçi bizim teknoloji marketlerinde çalışanlarda pek bildiği söylenemez ya ... Eksik bilgi yazmaları mı dersiniz (sadece i5 yada ABC GB ekran kartı) yoksa pahalı özellikleri düşük bilgisayarı mükemmel ötesi olarak satanlar mı ...
 
"4 GB ekran kartı." Etiketi basılmış GTX 745 li kasalar geldi aklıma. Yine bilmeyen insanlara satacaklar. Keşke uyarmaya çalıştığımız kitle buraları takip ediyor olsa ama maalesef hiç haberleri olmuyor. Zaten bu yüzden bu insanlar prim yapabiliyor.

Bilen kitlenin bu tarz uyarıları daha çok paylaşması gerekiyor. Özellikle bilmeyen eş dost ve akrabalara açık paylaşıp sorduklarında sabırla yanıtlaması lazım her bilenin.
 
Core i7 2700k , güncel işlemcilere kafa tutacak güçte. Şahsım adına da i7 2600 altı çöp.
Dediğinde haklısın ama enerji tüketimi yüksek işte. Ben bir arkadaşım i7 2700k 4.5Ghz overclock ile çalıştırıyor. Sıvı soğutması var. i5 7500'den daha yüksek performans veriyor Cinebench ile. Ben 600 civarı skor alırken o 800 civarı aldı. Ama o 800 Watt güç kaynağı kullanıyor. Ben ise 250-300 Watt arası elektrik tüketiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 253627
Eki Görüntüle 253628


Bu ve bunun gibi yüzlerce var ve satma şekilleri şu;

* Gel abim ablam bizden ucuzu yok
*4 GB Ekran Kartı ve 128 bit Patron ÇILDIRDI.
*İ7 veriyoruz daha ne!
*8 GB RAM de var bütün oyunları oynatır.

Maalesef bazı anneler babalar çocuklara hediye alalım diyor ve bu tür pazarlama tekniklerine mahkum oluyor üzücü.


Hocam bir de refurbish yani eski sistemden çıkarıp koymuşlar. Yazık.



Bu arada hocalarım bunlara bakkal deniyor.


Bakkals lost...

asdasd.PNG
adasdasdasdasfsdfas.PNG
asdasdasdasdasd.PNG


Bir de 5 yıldız veren olmuş. Kime göre, neye göre 5 yıldız hocalarım?
alıcılar.PNG
 
Dediğinde haklısın ama enerji tüketimi yüksek işte. Ben bir arkadaşım i7 2700k 4.5Ghz overclock ile çalıştırıyor. Sıvı soğutması var. i5 7500'den daha yüksek performans veriyor Cinebench ile. Ben 600 civarı skor alırken o 800 civarı aldı. Ama o 800 Watt güç kaynağı kullanıyor. Ben ise 250-300 Watt arası elektrik tüketiyorum.

Atın iyisi arpayı çok yermiş. ;) Gel gelelim tek dez avantajı, bellek bant genişliği ve sadece 1333 Mhz'e kadar bellek desteğinin olması.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı