Modern Hurdacılık: Eski Nesil İşlemcili i7 Sistemler

Çok haklısınız bu konuda ayrıca sattıkları eski sistemlerde 2-3 sene sonra bozulacak ve çöp olacaktır. Bu X,Y,Z markada olabilir. Bu gün X yapar öteki gün Y sonuçta bu bir dolandırıcılıktır ürün hakkında yeterli bilgi verilmemesi gerçi bizim teknoloji marketlerinde çalışanlarda pek bildiği söylenemez ya ... Eksik bilgi yazmaları mı dersiniz (sadece i5 yada ABC GB ekran kartı) yoksa pahalı özellikleri düşük bilgisayarı mükemmel ötesi olarak satanlar mı ...

Core i7 2700k , güncel işlemcilere kafa tutacak güçte. Şahsım adına da i7 2600 altı çöp.

İyi ki önceden param yoktu, ben de kazıklanacaktım. Ama artık milyoner olsam bile kazıklanmam.

Bilen kitlenin bu tarz uyarıları daha çok paylaşması gerekiyor. Özellikle bilmeyen eş dost ve akrabalara açık paylaşıp sorduklarında sabırla yanıtlaması lazım her bilenin.

Core i7 2700k , güncel işlemcilere kafa tutacak güçte. Şahsım adına da i7 2600 altı çöp.
Dediğinde haklısın ama enerji tüketimi yüksek işte. Ben bir arkadaşım i7 2700k 4.5Ghz overclock ile çalıştırıyor. Sıvı soğutması var. i5 7500'den daha yüksek performans veriyor Cinebench ile. Ben 600 civarı skor alırken o 800 civarı aldı. Ama o 800 Watt güç kaynağı kullanıyor. Ben ise 250-300 Watt arası elektrik tüketiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bir de refurbish yani eski sistemden çıkarıp koymuşlar. Yazık.

Bu arada hocalarım bunlara bakkal deniyor.

Bakkals lost...

Bir de 5 yıldız veren olmuş. Kime göre, neye göre 5 yıldız hocalarım?

Atın iyisi arpayı çok yermiş. Gel gelelim tek dez avantajı, bellek bant genişliği ve sadece 1333 Mhz'e kadar bellek desteğinin olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…