Çok haklısınız bu konuda ayrıca sattıkları eski sistemlerde 2-3 sene sonra bozulacak ve çöp olacaktır. Bu X,Y,Z markada olabilir. Bu gün X yapar öteki gün Y sonuçta bu bir dolandırıcılıktır ürün hakkında yeterli bilgi verilmemesi gerçi bizim teknoloji marketlerinde çalışanlarda pek bildiği söylenemez ya ... Eksik bilgi yazmaları mı dersiniz (sadece i5 yada ABC GB ekran kartı) yoksa pahalı özellikleri düşük bilgisayarı mükemmel ötesi olarak satanlar mı ...
"4 GB ekran kartı." Etiketi basılmış GTX 745 li kasalar geldi aklıma. Yine bilmeyen insanlara satacaklar. Keşke uyarmaya çalıştığımız kitle buraları takip ediyor olsa ama maalesef hiç haberleri olmuyor. Zaten bu yüzden bu insanlar prim yapabiliyor.
"4 GB ekran kartı." Etiketi basılmış GTX 745 li kasalar geldi aklıma. Yine bilmeyen insanlara satacaklar. Keşke uyarmaya çalıştığımız kitle buraları takip ediyor olsa ama maalesef hiç haberleri olmuyor. Zaten bu yüzden bu insanlar prim yapabiliyor.
Bilen kitlenin bu tarz uyarıları daha çok paylaşması gerekiyor. Özellikle bilmeyen eş dost ve akrabalara açık paylaşıp sorduklarında sabırla yanıtlaması lazım her bilenin.
Dediğinde haklısın ama enerji tüketimi yüksek işte. Ben bir arkadaşım i7 2700k 4.5Ghz overclock ile çalıştırıyor. Sıvı soğutması var. i5 7500'den daha yüksek performans veriyor Cinebench ile. Ben 600 civarı skor alırken o 800 civarı aldı. Ama o 800 Watt güç kaynağı kullanıyor. Ben ise 250-300 Watt arası elektrik tüketiyorum.
Dediğinde haklısın ama enerji tüketimi yüksek işte. Ben bir arkadaşım i7 2700k 4.5Ghz overclock ile çalıştırıyor. Sıvı soğutması var. i5 7500'den daha yüksek performans veriyor Cinebench ile. Ben 600 civarı skor alırken o 800 civarı aldı. Ama o 800 Watt güç kaynağı kullanıyor. Ben ise 250-300 Watt arası elektrik tüketiyorum.