Modern Warfare 3 alınır mı?

Kwatt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende CoD MW 2 (2022) var. MW3 çıkınca oyuncular azaldı. MW 3 almak istiyorum fakat çok pahalı sizcw MW3 alınır mı? Değer mi yoksa MW 2 de eğlendiri mi?

Arkadaşlar bende CoD MW 2 (2022) var. MW3 çıkınca oyuncular azaldı. MW 3 almak istiyorum fakat çok pahalı sizcw MW3 alınır mı? Değer mi yoksa MW 2 de eğlendiri mi?

Paran varsa neden değmesin multisi çok zevkli sp kötü ama CoD'u sp oynamak saçmalık bana kalırsa.

Online için alacaksan alınır ama Single hikaye için alınmaz. MW2 hem hikaye hem de single olarak daha çok eğlendirir bu arada.

Online için alacaksan alınır ama Single hikaye için alınmaz. MW2 hem hikaye hem de single olarak daha çok eğlendirir bu arada.
Mw3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim mw2 ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil de

MW3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim MW2'ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil de.

MW3 alin bence yeni icerik geliyor surekli sadece hikaye modu kotu onun disinda cok sariyor en azindan beni sardi ve MW2'den daha eglenceli geldi.

MW3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim MW2'ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil de.

MW3 çıktığından etkinlikler azalarak biter MW2 de. Online için artık MW3 alman lazım. Her sene CoD da farz olan bir şey bu zaten. Yenisi çıkınca eskisinin havası söner.

Ben MW2 almıştım indirimdeyken güzel oyun ama BF 2042 varken o paralar verilmez ben pişmanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı