Arkadaşlar bende CoD MW 2 (2022) var. MW3 çıkınca oyuncular azaldı. MW 3 almak istiyorum fakat çok pahalı sizcw MW3 alınır mı? Değer mi yoksa MW 2 de eğlendiri mi?
Arkadaşlar bende CoD MW 2 (2022) var. MW3 çıkınca oyuncular azaldı. MW 3 almak istiyorum fakat çok pahalı sizcw MW3 alınır mı? Değer mi yoksa MW 2 de eğlendiri mi?
Mw3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim mw2 ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil deOnline için alacaksan alınır ama Single hikaye için alınmaz. MW2 hem hikaye hem de single olarak daha çok eğlendirir bu arada.
MW3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim MW2'ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil de.
MW3 yenu cikti ya etkinlik oyun modlari vs getiriyorlar onun için dedim MW2'ye içerik getirmeye devam ederlerse sorun değil de.
Alma.Arkadaşlar bende CoD MW 2 (2022) var. MW3 çıkınca oyuncular azaldı. MW 3 almak istiyorum fakat çok pahalı sizcw MW3 alınır mı? Değer mi yoksa MW 2 de eğlendiri mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.