Modern Warfare 3'ün yapımı 1.5 yıldan ksıa sürdü iddası!

Aceleye geldiği çok belli oyunun, şaşırmam böyle bir şey olsa.

Umarım bu oyundaki rezilliği MW4'te toparlarlar.

Konudaki arkadaşların kaçında MW3 var çok merak ediyorum ya da MW2. Hayatlarında kaç tane CoD oyunu oynamışlar korsan veya indirimler haricinde gerçekten çok merak ediyorum burada ağlayan olumsuz yorum yapanların birinde bile eminim ki bu oyun yoktur. Oyuna sahip olan zaten şu an multide akıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudaki arkadaşların kaçında MW3 var çok merak ediyorum ya da MW2. Hayatlarında kaç tane CoD oyunu oynamışlar korsan veya indirimler haricinde gerçekten çok merak ediyorum burada ağlayan olumsuz yorum yapanların birinde bile eminim ki bu oyun yoktur. Oyuna sahip olan zaten şu an multide akıyor.

Hayatımda bütün CoD oyunlarını oynadım bu 1.
MW2'ye sahipken bu yorumu yapıyorum bu 2.
3. ise MW3 açık betasini da oynadım, bu da bonus olsun sana. :)

Online akıyor single çöp olmuş olmamış önemli değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231110_190137_Steam.jpg
    Screenshot_20231110_190137_Steam.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 37
Online çöp demedik, her oyunda olduğu gibi akar orası ayrı lakin konu bu değil.

Tamam ben de Single çöp olmuş olmamış önemli değil zaten millet Online için alıyor dedim hocam. BF bu şekilde devam ederse zaten CoD serisi tekel olup böyle her sene oyun çıkarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ben de Single çöp olmuş olmamış önemli değil zaten millet Online için alıyor dedim hocam. BF bu şekilde devam ederse zaten CoD serisi tekel olup böyle her sene oyun çıkarır.

EA, CoD'un bu campaign tarafının kötü olmasını avantaj olarak belirleyip de seneye şöyle güzel bir hikayeli BF oyunu çıkarsa keske. Oynanış, vuruş hissi, mekanikler kısmında da az da olsa değişiklik yapsalar tadından yenmez. BF3'ten beridir doğru düzgün bir şey değişmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı