Modlamak için en uygun klavye önerisi

Bütçe
1200

Montyxss

Centipat
Selam, 1000-1200 TL bütçem var. Bu tür işleri de seviyorum. Bu fiyat bandında modlamak için en uygun klavye nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

( @550519 )

Son düzenleme:
Selam, 1000-1200 TL bütçem var. Bu tür işleri de seviyorum. Bu fiyat bandında modlamak için en uygun klavye nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.
Çoğu klavyeyi istediğiniz gibi modlayabilirsiniz hocam. Çoğu klavyenin kasası modlanabilecek büyüklükte. Tape mod+foam mod+pe foam mod yapabilirsiniz kasası ortalama büyüklükte olan bir klavyeye.

Çoğu klavyeyi istediğiniz gibi modlayabilirsiniz hocam. Çoğu klavyenin kasası modlanabilecek büyüklükte. Tape mod+foam mod+pe foam mod yapabilirsiniz kasası ortalama büyüklükte olan bir klavyeye.

Bir şey soracağım hocam. Modlayınca ne oluyor? Bende Cherry Mx Brown Switch var hocam ama bosluk tuşunda yay sesi var. Modlayarak düzelir mi?

Bir şey soracağım hocam. Modlayınca ne oluyor? Bende Cherry Mx Brown Switch var hocam ama bosluk tuşunda yay sesi var. Modlayarak düzelir mi?
Yay sesi sadece switchi lube'larsanız (özellikle yayı) öyle çözülür. Yukarıda belirttiğim modlama işlemleri klavyeden çıkan sesi iyileştirmek için yapılan modlamalar. Eğer klavyenizde yankı sesi varsa ve saydığım modlardan en azından tape mod ve foam modu uygularsanız yankı (çınlama) sesi azalacağı için yay sesi de bir tık azalabilir diyebiliriz ama yay sesi sorunu çözülmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı