Modlanmış 21.7.1 Radeon Software güncelleme

Merhabalar, bugün kendim yaptığım ve kendim modladığım Radeon Software kurulumunu göstereceğim, hadi kuruluma başlayalım. (her ekran kartı için uygun olmayabilir, bunu yapmak sizin sorumluluğunuz. Olası bir durumda sorumluluk kabul etmiyorum.)
İlk öncesinde ekran kartı sürücümüzü DDU ile kaldırıyoruz. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Bundan sonra arama çubuğuna sysdm.cpl yazın ve açın, sonrasında size verdiğim görselde ki aynı şeyleri yapın, sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.

Sonrasında kaldırdıktan sonra indirdiğimiz 21.7.1 sürümlü Radeon Software'i açıp kurun, kurulduktan sonra donanım uyumsuzluğu hatası verecektir, merak etmeyin bunda bir sorun yok. Sonrasında kurulum ekranını kapatın, sonra C:\amd kısmına gidin orada ki klasörü açın, sonrasında Config yerine gidin ve size verdiğim linkten indirdiğiniz klasörün içinde ki dosyaları Config yerine atıyoruz, sonra değiştir deyin. Link: Radeon Software Kurulum İçin - Google Drive

Bunları yaptıktan sonra interneti devre dışı bırakın.

Şimdi kuruluma geçelim, C:\amd kısmına gidip içinde ki klasöre girdikten sonra orada Setup.exe olacak onu çalıştırın, sonra böyle bir ekran gelecek. (sizde farklı bir ekran kartı varsa o yazacaktır)

Sonrasında yükle deyin, kuruluma başladı bunun kurulmasını bekleyin.

Veee işte kuruldu (neden bilmiyorum normalde yeniden başlatma isterdi, ama kurduk mu kurduk)

İnterneti ve o görselde gösterdiğim ayarı kapatmazsanız 205 Hatası alacaksınız, o yüzden kapatın.

Bu modlanmış radeon software sadece şu ekran kartlarına uygundur:
R9 Serisi,
R7 Serisi,
R5 Serisi,
HD serisini tam olarak yanıt veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlama ne için yapıldı ve neye yarıyor bahsetseydin keşke.
Yeni gelen FSR özelliği ve güncel olmak için yaptım.
Arkadaşlar ben de mavi ekran hatası aldım ve değiştirdim, sizde de aynı sorun olursa eski sürüme geri dönün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…