Modlar vs üyeler

Benim hala anlamadığım bir şey var. Defalarca sormama rağmen hiçbir şekilde cevap da alamadım.

Bugün ne oldu? Onay işlemi kaldırıldı ve yazım yanlışlarıyla dolu bir sürü konu açıldı. E bu önceden de (az da olsa) oluyordu!

Tamam, moderatörler insan, çok işleri var vs. derken yoruldular, hata yapabilirler.

Defalarca belirttim ki, bazı konular bir değil, iki değil, bir sürü yazım yanlışı içeren bir şekilde (üstelik "moderatör" onayından ve düzenlemesinden geçmiş bir şekilde) onaylanıp yayınlanıyor. Yahu tamam, hata yapsınlar. Tüm paragraf yazım hatalarıyla dolu be kardeşim. Cümleyi ortadan bölüp nokta koymalar mı dersin, tırnak işaretini yanlış yere koymak mı dersin... Bakın bağlaçların ayrı yazımı, kısaltmaların veya özel isimlerin büyük harfle yazılmasından veya en basit hata olan cümle sonuna nokta konmamasından bahsetmiyorum ben. Bahsettiğim hatalar paragrafın anlaşılmasını zorlaştıran hatalar ve ben çoğu zaman okuduğumu anlamıyorum. Diğer üyelerin anlaması da kolay olmuyordur tahminimce.

Moderatör alım şartlarından birisi "Türkçe dil bilgisine hakim olmak" değil mi? Düzenlediği halde bir sürü yazım yanlışı olması o moderatörün dil bilgisi bakımından yetersiz olduğunu göstermez mi? Peki nasıl moderatör olmuş bu kişi/kişiler?

Umarım artık bu mesajımı bir "yetkili" "objektif bir şekilde" okuyup yorumlar. Hiç sanmıyorum ama bakalım.

Gereksiz mesaj olayına hiç girmiyorum bile. "Gereksiz mesaj" olarak raporladığım çoğu rapor işlenmiyor geçerli bir sebebim olmasına rağmen. İstenirse incelenebilir yönetim tarafından.
Orası apayrı bir başlık ve konusu açılsa yine üyelerin cezalandırılacağı bir konu olur :D
 
@351633 dalga mı geçiyorsun ya? Konuyla alakam yok gelmiş bana saçma sapan, alakasız konuşuyorsun. Ben zaten denetimin şart olduğunu söylüyorum. Duvara anlatıyorum herhalde.

Hocam konuyala alakalı olan sizsiniz ama konu içerisinde ki mesajları okurken fark ettim ama arkadaş size okumuş olduğu kitaplar üzerinden hava atmaya çalıştı yoksa bana mı öyle geldi 🤣 İlginç olaylar üzerine ilginç sohbetler.
 
Benim hala anlamadığım bir şey var. Defalarca sormama rağmen hiçbir şekilde cevap da alamadım.

Bugün ne oldu?


Burdan çıktı herhalde.
 
Defalarca belirttim ki, bazı konular bir değil, iki değil, bir sürü yazım yanlışı içeren bir şekilde (üstelik "moderatör" onayından ve düzenlemesinden geçmiş bir şekilde) onaylanıp yayınlanıyor.
Kullanıcının 1 saat içinde mesajı düzenleme hakkı var. Kullanıcı bazen giriyor ve mesajı eski haline alıyor. Buna inanıp inanmamak sana kalmış.

Modlarda da bir değişim var. Bu yüzden her mod %100 doğurluk ile konu düzenleyemeyebilir. Raporlarsınız, düzeltilir. Yüzlerce konunun tek tek elden geçtiği bir yerde bu tür olayları normal karşılıyoruz.
 
Kullanıcının 1 saat içinde mesajı düzenleme hakkı var. Kullanıcı bazen giriyor ve mesajı eski haline alıyor. Buna inanıp inanmamak sana kalmış.
Sayın Recep hocam, sağ altta yazan "Son düzenleyen: Moderatör" yazısını görebiliyorum. Boş yere yapmıyorum bu yorumu.
Önceki konuları karıştırıp birkaç örnek bulabilirim bu konu hakkında.
 

Geri
Yukarı