Modlar vs üyeler

Kullanıcının 1 saat içinde mesajı düzenleme hakkı var. Kullanıcı bazen giriyor ve mesajı eski haline alıyor. Buna inanıp inanmamak sana kalmış.
İmla kuralları bir kenarda dursun genel olarak gereksiz konulardan şikayetçiyiz, adamın karnı ağrıyor konu açıyor. 😂
 
Katılıyorum birbirine zıt bir görüş çıktığı an konu kilitleniyor amaç zaten kavga boyutuna gelmeden zıt fikirlerin tartışması daha önce bir forumda bulunmadım ilk defa sosyalde başladım çok sevmiştim fakat zamanı doldu sanırım.

Yalnız hocam tartışma Roma imp. Senato kavgasına dönüşüyor. Böyle olmasa çok güzel ilerliyor konu ve tartışma.
 
Defalarca belirttim ki, bazı konular bir değil, iki değil, bir sürü yazım yanlışı içeren bir şekilde (üstelik "moderatör" onayından ve düzenlemesinden geçmiş bir şekilde) onaylanıp yayınlanıyor. Yahu tamam, hata yapsınlar. Tüm paragraf yazım hatalarıyla dolu be kardeşim. Cümleyi ortadan bölüp nokta koymalar mı dersin, tırnak işaretini yanlış yere koymak mı dersin... Bakın bağlaçların ayrı yazımı, kısaltmaların veya özel isimlerin büyük harfle yazılmasından veya en basit hata olan cümle sonuna nokta konmamasından bahsetmiyorum ben. Bahsettiğim hatalar paragrafın anlaşılmasını zorlaştıran hatalar ve ben çoğu zaman okuduğumu anlamıyorum. Diğer üyelerin anlaması da kolay olmuyordur tahminimce.

Moderatör alım şartlarından birisi "Türkçe dil bilgisine hakim olmak" değil mi? Düzenlediği halde bir sürü yazım yanlışı olması o moderatörün dil bilgisi bakımından yetersiz olduğunu göstermez mi? Peki nasıl moderatör olmuş bu kişi/kişiler?

Umarım artık bu mesajımı bir "yetkili" "objektif bir şekilde" okuyup yorumlar. Hiç sanmıyorum ama bakalım.
Bakin bir denetim saatinde tahminimce 2 moderator denetim yapiyor ve birisi konulari onaylasa digeri de raporlara baksa denetim zar zor yetisecektir. Anlik olarak 700-800 uye var, bunu 2-3 kisiyle idare etmek zor arkadaslar. Butun moderatorler ayni anda aktif olup ayni anda denetim yapmiyor, en fazla yardim edebilirler o da denetim sahibine bildirerek yardim edeceklerdir. Yani bazi konular sadece birkac hatayi duzeltip onaylanabiliyor cunku diger konulari onaylayip yetismek adina. Sonra 30 dakika gecti benim konum hala onaylanmadi diye yakirislar oluyor. Moderasyon kimi memnun etsin?

Sayın Recep hocam, sağ altta yazan "Son düzenleyen: Moderatör" yazısını görebiliyorum. Boş yere yapmıyorum bu yorumu.
Onu moderator istese siz gormeden de duzenleyebiliyor, yetkileri bilmeden konusmayin derim. Mesaji duzenleyip o duzenleyen kisiyi istese gostermeyebilir, onu yapmak icin bir tik var.
 
@Fikop mesajı başka bir üyeye yazdım kitap okumakla hava atılmaz insanlara bilgi verilir.

Sokrates doğurma yöntemi ile sorgulatarak insanlara hatta bir köleye matematik problemi çözdürdü.

Gene okduğum kitaplarla hava atıyor demişsiniz atayım bari: 12 zweig (amok koşucusu, satranç, bir çöküşün öyküsü, Lyon'da düğün...) 1 Ahmet ümit (kayıp tanrılar ülkesi) 1 Hitler 1(mein kampf! Sansürsüz 600 sayfalık eser) 6 dünya klasiği(kafka, burgress diye gider) ve 38 Hasan Ali yücel (bu Da'la, beyaz geceler kısaca iş kültür serisi) ile 3 tanzimat dönemi kitabı okudum. (mağrur beste ve yahya Kemal). Ayrıca, pek çok kitap daha.

Gene hatırlamadıklarım vardır elbet. Hatta durun havayı fazla atayım.

"Yahudilerin hiçbir zaman belirli sınırlar içinde bir devlet kurmadığı..."

Kavgam sayfa: 185 veya 202 arası yayınevine göre değişir ama bulursunuz.

Daha fazla hava istiyorsanız atayım efendim.

Gene, hava atmaya olan bakış açınız insanlara alıntı vermekse moderatörler üyeler filan herkes havalı herkes alıntı yapıyor.

Gelin tartışın fikir belirtin uzaktan gelip "hava atıyor ya" demek yerine buyurun tartışın.

Bu heyecanı yaşınıza veriyorum. Ayrıca ne güzel ki bu yaşta kitap okuyorsunuz ancak kitap okumayı sağda solda "ben bunu okuyorum, ben şunu okudum" demek için kitap okuyorsanız bu durumu devam ettirmenizi tavsiye etmem. Tekrardan durumu yaşınıza vuruyor ve sohbeti uzatmak yerine konu içerisinde böyle bir mesajlaşma görünce size değil de diğer arkadaşa kendi görüşümü yazmış olduğumu belirtmek isterim. Ek olarak bu kadar kitaplara meraklıysanız kitaplar üzerine konu açın, sizinle saatle tartışabilirim.
İyi okumalar 😊
 
@Fikop Saygılar, pek çok kitap okudum isim bile vermedim ama tartışma yapacaksak sadece Epsilon Martı kitabı üstüne daha böylesini okumadım az sayfaya çok şey sıyrılmış.

Son olarak ülke genelinin "Napalım" diyip veya komik olmayan şeyleri balon gibi havalandırması sinirimi bozuyor.

Mesajı düzenlerim sizin için benim tarafıma bir sorun değil. Hava atmak için okusam not defteri açar isim ve yazar kayıt ederim mesela şu an aklıma 1984 kitabını okuduğum an geldi.

İyi forumlar.
 
@Fikop saygılar, pek çok kitap okudum isim bile vermedim ama tartışma yapacaksak sadece epsilon martı kitabı üstüne daha böylesini okumadım az sayfaya çok şey sıyrılmış.

Son olarak ülke genelinin "napalım" deyip veya komik olmayan şeyleri balon gibi havalandırması sinirimi bozuyor.

Mesajı düzenlerim sizin için benim tarafıma bir sorun değil. Hava atmak için okusam not defteri açar isim ve yazar kayıt ederim mesela şu an aklıma 1984 kitabını okuduğum an geldi.

İyi sosyaller.

Kitap dedin aklıma geldi, mezarlıkta taşın üstünde "İngiliz casusun itirafları" diye bir kitap buldum ama almadım pistir diye.
Forumun en büyük sorunlarından bu bence. İnsanlar cihazların pahalı veya havalı (?) olup olmadığına göre cevap veriyor.

Evet ne yazık ki bundan kurtulmak gerekiyor, bende isterim gelip burada "RTX sistem aldım" konusu açmayı ama kazandığım parayı anneme veriyorum, sayısız insan da benim gibi yapıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı