Modlu oynamak için indirdiğiniz yazılım nedir? (Forge, NeoForge, Fabric, Vanilla gibi.)
forge kullanıyorum ve modların hepsi Curseforgenin uygulamasından indirilikModlu oynamak için indirdiğiniz yazılım nedir? (Forge, NeoForge, Fabric, Vanilla gibi.)
Dostum. Minecraft klasöründe crash-reports diye bir klasör var onun içinde bir metin dosyası olacak onu buraya atarsan yardımcı olabilirim.
C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\.minecraft
Evet oradan olur.Windows+r yapıp %appdata% yazarkmı gireyim. Minecraft'ta
Tamam ss alıp atıyroumEvet oradan olur.
Abi bi sıkıtı var ben önceden t.l.auncherden oynuyorum yakın zamanda orjinale geçtim .minecraft klasöründe sadece eskiler yani t.l.auncher dosyaları var en yenisinin tarihi 25.04.25 ben bu sorunu ise bugün yani 29.04.25 tarihinde yaşadımEvet oradan olur.
Abi kusura bakma ama ben yeni yeni öğreniyorum LOG dosyasını nasıl açarm yani benim bilgisayarımda açıcak bir uygulama yok ve onsuzda açmıyorO zaman logs klasöründeki latest.log klasörünü at crash report düşmüyor bazen.
Not defteri uygulamasıyla açılır. Buraya direkt atılmıyor log dosyasını txt dosyasına çevirip atabilirsin.Abi kusura bakma ama ben yeni yeni öğreniyorum LOG dosyasını nasıl açarm yani benim bilgisayarımda açıcak bir uygulama yok ve onsuzda açmıyor

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.