Modlu OEM RX460 Alınır mı?

Mobimod

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar biliyorsunuz piyasada cebinizin dostu OEM RX460'lar bulunuyor, birkaç hafta önce ana sitesinde stokları tükendi farklı farklı yerlerde satan insanlar çıktı. Tahminen alanların çoğu Mining yaptılar ama şimdi neden tekrardan satıyorlar? Kafamda çok soru işareti var. Kartlar kar getirmediği için mi yoksa sorun çıkardığı için mi satıyorlar acaba? Bir de benim alacağım BIOS'u modlanmış bir sorun çıkarır mı performans açısından?
s10.gif
s10.gif
.

Kartı aldığımda aynı işlemci gibi tam yükte saat hızı frekans düşüyor mu? Kartın durumu normal mi kullanılabilir mi hangi programla test edebilirim?

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dfsden almıştım gayette memnunum msi afterburnle fan devrini %61 ayarlayıp furmarkta yarım saatlik testte full yükte 66 dereceyi geçmedi oyunlardada tatmin ediyor bu fiyata en performanslı ürün kesinlikle budur GTX 1050yle aşağı yukarı aynı performans verildiği söyleniyor.

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dfsden almıştım gayette memnunum msi afterburnle fan devrini %61 ayarlayıp furmarkta yarım saatlik testte full yükte 66 dereceyi geçmedi oyunlardada tatmin ediyor bu fiyata en performanslı ürün kesinlikle budur GTX 1050yle aşağı yukarı aynı performans verildiği söyleniyor.
Ne gibi oyunlar oynuyorsunuz?
R6,Pubg?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı