Modlu Windows'a kurulamayan yazılımlar var mıdır?

Martian95

Megapat
Daha fazla  
Atlas OS, ReviOS, OgnitorenKS ve diğerleri... Merhaba, 2 gündür modlu Windows sistemlerden haberim oluyor, kurmak istiyorum ama internette araştırsam bile istediğim bilgiyi edinemedim. Mesela Atlas indirsem Microsoft Teams kullanabilir miyim? Veya diğer sürümleri indirsem... Bu belirsizlik kafamı kurcalıyor. AMD kullanıyorum AMD software kullanabilir miyim? Bunları hiç bilmiyorum. Bilen ve kullanan kişiler yardımcı olabilir mi? Sistemim 6600XT 5600X 16 GB RAM. Oyunlarda FPS artsın başka bir şey istemiyorum.

Sitesinde 21 göremedim, 20h2 var.

Oyunu açamayanlar oluyormuş, siz sorun yaşadınız mı? herhangi bir oyunda.
Ben 1.5 yıl önce Ognitorenks Windows 10'u kurdum.
Hiç update çalıştırmadım, sadece sürücüleri elle güncelledim hep. Hiç formatta atmadım bilgisayara.
Ayda bir defrag yaparım bir de.

Hiç bir oyunda hiç bir sorun yaşamadım. Kendi sistemime göre YouTube'dan baktığımda, benim ki daha çok FPS veriyor.

Bir de korsan oyunlar oynarım.
Arkada Steam veya başka çöp launcher çalışmaz.

Ben 1.5 yıl önce ognitorenks Windows 10'u kurdum.
Hiç Update çalıştırmadım, sadece sürücüleri elle güncelledim hep. Hiç formatta atmadım bilgisayara.
Ayda bir defrag yaparım bir de.

Hiçbir oyunda hiçbir sorun yaşamadım. Kendi sistemime göre YouTube'dan baktığımda, benimki daha çok FPS veriyor.

Bir de korsan oyunlar oynarım.
Arkada Steam veya başka çöp Launcher çalışmaz.

Ben Online olarak Battlefield 2042, 4, 3, v oynuyorum, bunlar için bana sorun yaşatmayacaksa açıkçası indirip denemek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı