Mojave 7870K ve A68HM-E33-V2 boot problemi

exclusive07

Megapat
Yer
Beverly Hills, Kaliforniya
Merhaba, iyi günler dilerim.

APU sistemime macOS kurmak için bugün macOS Mojave 10.14.3 AMD İmajı dosyayı indirdim. Transmac yazılımıyla Toshiba cihazımın içerisine yazdırdım. Lakin bir türlü yükleyemedim. Elma logosu takılı kalıyordu. Cloover boot üzerinden bazı kodları değiştirdiğim zaman takılan yerler değişiyordu. Bazı kodları değiştirdiğim zaman ise "Yasak İşareti" beliriyordu.

BİOS üzerinden şu ayarları değiştirdim;

1. Sata Mode=AHCI
  2. Legacy USB=Enabled
  3. EHCI Hand-off=Enabled
  4. Serial Port=Disabled
  5. Boot Mode=UEFI
  6. Fast Boot=Disabled
  7. XHCI Hand-off=Disabled
  8. SVM Mode=Enabled
Ayarları değiştirdikten sonra şu metotları uyguladım. Bu arada sistemimin özellikleri imzada bulunuyor. Kullandığım APU'nun SSE4 / SSE4.1 + SSE4.2 destekleri bulunuyordu. Muhtemelen sıkıntı yaratmaması gerekiyordu.
  1. USB 2.0 kullandım.
  2. Overclock vardı. Kaldırdım.
  3. Cloover üzerinden bir kaç BIOS ayarlarını değiştirdim.
Cloover üzerindeki Boot seçenekleri şu şekildeydi;

Kod:
nvda_drv=1 npci=0x3000 slide=0 -xcpm kext-dev-mode=1 dart=0 debug=0x100 -no_compat_check rootless=0 keepsyms=1 darkwake=0 -disablegfxfirmware

Google üzerinden biraz araştırınca "-v" kodunu ile boot edince hataları gösteriyormuş galiba buda ekran görüntüsü;
WhatsApp Image 2019-03-26 at 17.16.43.jpeg

Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Size yeni config.plist dosyası paylaşacağım veya dilerseniz test süreçleri tamamlanınca Mojave 10.14.4 imajımızı deneyimleyebilirsiniz. Biraz bekletiyorum sizi kusura bakmayın. Boot aşamasında yaşadığınız problemi elbette çözeriz :).

Zahmet olmazsa dosyayı paylaşırsanız daha iyi olur. Daha öncesinde kurmayı denemiştim başarısız olmuştum. Tekrardan verdiğiniz dosya ile denersem çalışırsa yeni gönderdiğiniz dosya ile tekrardan yine kurulum yaparım. Başarılı olsam yeterli olur :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı