exclusive07
Megapat
Merhaba, iyi günler dilerim.
APU sistemime macOS kurmak için bugün macOS Mojave 10.14.3 AMD İmajı dosyayı indirdim. Transmac yazılımıyla Toshiba cihazımın içerisine yazdırdım. Lakin bir türlü yükleyemedim. Elma logosu takılı kalıyordu. Cloover boot üzerinden bazı kodları değiştirdiğim zaman takılan yerler değişiyordu. Bazı kodları değiştirdiğim zaman ise "Yasak İşareti" beliriyordu.
BİOS üzerinden şu ayarları değiştirdim;
Google üzerinden biraz araştırınca "-v" kodunu ile boot edince hataları gösteriyormuş galiba buda ekran görüntüsü;
Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum
APU sistemime macOS kurmak için bugün macOS Mojave 10.14.3 AMD İmajı dosyayı indirdim. Transmac yazılımıyla Toshiba cihazımın içerisine yazdırdım. Lakin bir türlü yükleyemedim. Elma logosu takılı kalıyordu. Cloover boot üzerinden bazı kodları değiştirdiğim zaman takılan yerler değişiyordu. Bazı kodları değiştirdiğim zaman ise "Yasak İşareti" beliriyordu.
BİOS üzerinden şu ayarları değiştirdim;
- Sata Mode=AHCI
- Legacy USB=Enabled
- EHCI Hand-off=Enabled
- Serial Port=Disabled
- Boot Mode=UEFI
- Fast Boot=Disabled
- XHCI Hand-off=Disabled
- SVM Mode=Enabled
- USB 2.0 kullandım.
- Overclock vardı. Kaldırdım.
- Cloover üzerinden bir kaç BIOS ayarlarını değiştirdim.
Kod:
nvda_drv=1 npci=0x3000 slide=0 -xcpm kext-dev-mode=1 dart=0 debug=0x100 -no_compat_check rootless=0 keepsyms=1 darkwake=0 -disablegfxfirmware
Google üzerinden biraz araştırınca "-v" kodunu ile boot edince hataları gösteriyormuş galiba buda ekran görüntüsü;
Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum
Son düzenleyen: Moderatör: